GOSSIP

Μπαρ Ραφαέλι κατά Μπέλα Χαντίντ για fake ανάρτηση της υπέρ της Γάζας - «Δεν έμαθες από τα λάθη;»

Μπαρ Ραφαέλι κατά Μπέλα Χαντίντ για fake ανάρτηση της υπέρ της Γάζας - «Δεν έμαθες από τα λάθη;»

Τόσο η Μπέλα Χαντίντ όσο και η αδερφή της, Τζίτζι έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο μετά από τις αναρτήσεις τους υπέρ της Γάζας και κατά του Ισραήλ

H Μπαρ Ραφαέλι ξέσπασε εναντίον της Μπέλα Χαντίντ λόγω μιας δημοσίευσης που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στη Γάζα και το Ισραήλ.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο η Μπέλα Χαντίντ όσο και η αδερφή της, Τζίτζι έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο μετά από τις αναρτήσεις τους υπέρ της Γάζας και κατά του Ισραήλ. Η Μπαρ Ραφαέλι τώρα της «επιτέθηκε» λόγω μιας ανάρτησης της στην οποία παρουσιάζονται ψευδείς πληροφορίες.

Η Μπέλα Χαντίντ είχε αναρτήσει μια σειρά από φωτογραφίες με παιδιά και έγραφε στη λεζάντα: «Η Γάζα στο μυαλό μου -μια αναφορά στη συνεχιζόμενη κατάσταση στο παλαιστινιακό έδαφος που δέχεται επί του παρόντος επιθέσεις από το Ισραήλ». Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, αλλά και σχόλια στη συγκεκριμένη ανάρτηση της, πρόκειται για φωτογραφίες από ντοκιμαντέρ του 2021 που σκηνοθέτησε ο Μπασάρ αλ Άσαντ στη διάρκεια του συριακού εμφυλίου πολέμου από καταυλισμό προσφύγων στη Συρία.

Η Ραφαέλι τότε, αναδημοσίευσε την ανάρτησή της Μπέλα Χαντίντ, προσθέτοντας μια μεγάλη κόκκινη σφραγίδα σε εικονίδιο που γράφει «fake». Σε αυτήν, έγραψε: «Πάλι Μπέλα Χαντίντ; Αλήθεια; Δεν έμαθες μετά το λάθος της Τζίτζι Χαντίντ να διασταυρώνεις τα γεγονότα πρώτα;».

Ακολουθεί η «ψεύτικη» ανάρτηση της Μπέλα Χαντίντ: