GOSSIP

Μαρία Αντωνά: Το πρώτο της μήνυμα αφού έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης - «Ψάχνω να βρω ποιος...»

Μαρία Αντωνά: Το πρώτο της μήνυμα αφού έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης - «Ψάχνω να βρω ποιος...»

Η Μαρία Αντωνά πήρε πίσω τον λογαριασμό της στο Instagram - Είχε πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Μαρία Αντωνά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης «ανεβάζοντας» μια ανάρτηση «κόλαφο» για τον Άρη Σοϊλέδη.

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός» έγραφε στο στόρι του λογαριασμού της Μαρίας Αντωνά.

Η παρουσιάστρια έλαβε πολλά μηνύματα με γνωστούς να την προειδοποιούν ότι έχουν χακάρει τον λογαριασμό της. Όταν κατάφερε να κάνει ανάκτηση ανέβασε ένα βίντεο και προειδοποίησε ότι δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι αυτό

«Mόλις ανέκτησα το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο λογαριασμός μου πριν από λίγο παραβιάστηκε. Eυχαριστώ πολύ για την άμεση κινητοποίηση, για τις κλήσεις και τα μηνύματά σας. Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε αυτά τα instagram stories και έστειλε αυτά τα μηνύματα. Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ’ όλα να έχω αξιοπρέπεια και να σέβομαι εμένα και την προσωπική μου ζωή, τη δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τους φίλους μου και του συνεργάτες. Δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία να ανεβάσω κάτι και σίγουρα όλο αυτό το οποίο έχει γίνει δεν θα μείνει εδώ, είμαι ήδη σε διαδικασία και ψάχνω να βρω ποιος μπορεί να μου έχει κάνει κάτι τέτοιο, για ποιο λόγο και τι ακριβώς μπορεί να θέλει από μένα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα και συγγνώμη για την αναστάτωση», είπε στο βίντεο που ανέβασε η Μαρία Αντωνά.