Δημήτρης Λάλος: Η ανακοίνωση όλο νόημα από την Έλενα Μαυρίδου μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου

Η ανακοίνωση όλο νόημα από την πλευρά της Έλενας Μαυρίδου μετά τη δημοσιοποίηση διαζυγίου από τον Δημήτρη Λάλο

Δημήτρης Λάλος: Η ανακοίνωση όλο νόημα από την Έλενα Μαυρίδου μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου
1'

Ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου εξέδωσε η Έλενα Μαυρίδου μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου από τον Δημήτρη Λάλο, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Σημειώνεται ότι οι δύο καλλιτέχνες έληξαν τον γάμο τους χθες, μετά από 9 χρόνια γάμου, αποφασίζοντας τη συνεπιμέλεια του παιδιού τους.

Στο Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τη δικηγόρο της Έλενας Μαυρίδου, Μίνα Καούνη αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «βρισκόμαστε στην εξαιρετικά άβολη και δύσκολη θέση να σχολιάσουμε όχι μόνο το άκομψο αυτής της ενέργειας αλλά και τον αντιδεοντολογικό της χαρακτήρα, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων υπέρ του κ. Λάλου και εις βάρος της εντολίδος μας».

«Πρόκειται άλλωστε για εντελώς περιττές δηλώσεις “κατόπιν εορτής”, δεδομένου ότι το πρώην ζευγάρι έβαλε στην άκρη το τραύμα και την πικρία του χωρισμού, λειτουργώντας πλέον αποκλειστικά σαν γονείς του ανήλικου τέκνου τους».

Τέλος, στην επίσημη ανακοίνωση αποσαφινίζεται το εξής: «Από την αρχή των διαπραγματεύσεων η εντολέας μας, όχι μόνο δεν είχε υπερβολικές απαιτήσεις. όπως ακούστηκε ή μπορεί να ερωτήθηκε, αλλά λειτούργησε με μοναδικό κίνητρο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ανήλικης κόρης της, όπως νομικά και ηθικά όφειλε, χωρίς ποτέ να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο από όσα αναλογούν στις πραγματικές ανάγκες του τέκνου και το επίπεδο ζωής που απολαμβάνει κατά της διάρκεια του γάμου, όπως ρητά ορίζει ο νόμος».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα