Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η αποφυλάκιση της γυναίκας που της πέταξε βιτριόλι και το στήριγμά της

«Μετά από τέτοια επίθεση τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν είναι ευχάριστο», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου 

Ιωάννα Παλιοσπύρου
1'

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε αποκλειστικά στην «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πώς αισθάνεται που η γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα αποφυλακίζεται σε 1,5 χρόνο, ενώ επίσης, αναφέρθηκε και στον άντρα που τη στήριξε σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

«Μετά από τέτοια επίθεση τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν είναι ευχάριστο. Έβαλα τα δυνατά μου και όλες μου τις δυνάμεις για να κάνω το επόμενο βήμα και έχουν περάσει τέσσερα χρόνια», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μάλιστα, αναφερόμενη στην αποφυλάκιση της Έφης Καρακάτζουλα σε περίπου ενάμιση χρόνο από τώρα, λέει: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Δεν μου είναι πολύ ευχάριστο, ούτε με κάνει να νιώθω ασφαλής. Αν το σκεφτείς με τη λογική όταν ξέρεις ότι ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει κυριολεκτικά για να σε σκοτώσει και αυτός ο άνθρωπος δεν έχει μετανιώσει γι' αυτό παρόλο που έχει συλληφθεί, εάν όλα αυτά δεν τον κάνουν να μετανοήσει αυτό με κάνει και ανησυχώ».

Στο ερώτημα αν υπήρξε κάποιος άνθρωπος που τη στήριξε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά: «Ναι, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Αυτός ο άνθρωπος μου έδειξε την αγάπη του και τον έρωτά του σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για εμένα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή