Hellbound: Η νέα κορεάτικη σειρά του Netflix που έρχεται να σκορπίσει το χάος

Δείτε το τελικό τρέιλερ της νέας νοτιοκορεάτικης σειράς του Netflix.
Hellbound Netflix
Το Hellbound θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 19 Νοεμβρίου
1'

Το Hellbound είναι η νέα νοτιοκορεάτικη σειρά του Netflix που φιλοδοξεί να βαδίσει στα χνάρια του Squid Game, αν και μεταξύ μας, είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το τελικό τρέιλερ λίγο πριν την κυκλοφορία της σειράς και ούτε λίγο ούτε πολύ μας καλωσορίζει στην επίγεια κόλαση. «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλους στον νέο κόσμο. Η Κόλαση ανοίγει τις πύλες της. Ο κόσμος βουλιάζει στο χάος». διαβάζουμε στην περιγραφή που συνοδεύει το τρέιλερ και πατώντας play, παίρνουμε μια γεύση από τον χαμό, το χάος και την παράνοια που θα επικρατήσουν στα έξι επεισόδια.

Πλάσματα που σκορπούν τον θάνατο, μεταφυσικές καταστάσεις, μια περίεργη θρησκευτική ομάδα που θέλει να τιμωρήσει τους αμαρτωλούς μας παρουσιάζουν έναν πρωτόγνωρα χαοτικό κόσμο. Άλλωστε η σύντομη σύνοψη αναφέρει: «Απόκοσμα όντα καταδικάζουν με αίμα, στέλνοντας ανθρώπους στην κόλαση, προκαλώντας έτσι την άνοδο μιας θρησκευτικής ομάδας που βασίζεται στην ιδέα της θεϊκής δικαιοσύνης».

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Σανγκ-χο Γέον και το σενάριο ο Τσόι Γκιου-σέοκ. Πρωταγωνιστούν οι: Α Ιν Γιου, Κιμ Χιαν-τζου, Παρκ Τζέονγκ-μιν.

Το Hellbound θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 19 Νοεμβρίου.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάνω από 243.000 δολάρια για το φόρεμα από την τελευταία συναυλία της Έιμι Γουάινχαουζ

Οι ταινίες και οι σειρές που έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

The Crown 5: Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι σε Νταϊάνα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή