Ίντρις Έλμπα: Σε συζητήσεις για την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ

Σύμφωνα με πηγές ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο του «κακού» στη νέα ταινία Μποντ.
Ίντρις Έλμπα
Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο του θρυλικού 007
AP
2'

O Ίντρις Έλμπα βρίσκεται σε συζητήσεις για να παίξει στην επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της βρετανικής The Sun.

Ωστόσο, ο σταρ του Luther δεν πρόκειται να ενσαρκώσει τον εμβληματικό ρόλο του 007, όπως τον θέλουν πολλές στοιχηματικές και φαν, αλλά τον «κακό» που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Βρετανός πράκτορας.

Ο Έλμπα μας είχε προειδοποιήσει βέβαια, ήδη από τον προηγούμενο μήνα, μιλώντας στο ITV London κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του The Harder They Fall στο Netflix. «Όχι, δεν θα είμαι ο επόμενος Τζέμις Μποντ», είχε δηλώσει τότε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Πηγή στη The Sun αναφέρει ότι: «Ο Ίντρις βρίσκεται σε άτυπες συζητήσεις με το στούντιο για έναν ρόλο στην επόμενη ταινία Μποντ, αν θέλει». Δεν πρόκειται για τον ομώνυμο χαρακτήρα της ταινίας, αλλά η παραγωγή αναγνωρίζει την ένταση και τον σεβασμό που προκαλεί και θέλουν να δουλέψουν μαζί του σε έναν εντελώς πρωτότυπο χαρακτήρα για το επόμενο κεφάλαιο βρετανού κατασκόπου», συμπληρώνει η πηγή σημειώνοντας ότι «Ακόμα οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, όμως μέχρι τώρα, όλα δείχνουν πως θα είναι ο ρόλος ενός κακού».

Στο μεταξύ, ο Ίντρις Έλμπα, έχει κάνει γνωστό ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία Luther.

Ο ηθοποιός, πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο του ντετέκτιβ από την πασίγνωστη σειρά, ενώ παράλληλα θα είναι και παραγωγός της spin-off ταινίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Netflix: Αυτή είναι η σειρά που «γκρέμισε» το Squid Game από την πρώτη θέση των τσαρτ

O Ράιαν Ρέινολντς τρολάρει τους «μνηστήρες» για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή