Πολ Χέρμαν: Πέθανε ο ηθοποιός των «The Sopranos» και «Τα Καλά Παιδιά»

Ο ηθοποιός Πολ Χέρμαν «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.
Πολ Χέρμαν
O Πολ Χέρμαν
YouTube
1'

O ηθοποιός των The Sopranos, Πολ Χέρμαν «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Η θλιβερή είδηση του θανάτου του ανακοινώθηκε από τον μάνατζερ T Keaton-Woods και επιβεβαιώθηκε από τον συμπρωταγωνιστή του στη σειρά, Μάικλ Ιμπεριόλι.

Στη γνωστή σειρά The Sopranos εμφανιζόταν από το 1999 έως το 2007 παίζοντας τον ρόλο του Peter «Beansie» Gaeta.

«Πέθανε ο φίλος και συνάδελφός μας Paul Herman. Ο Paulie ήταν απλά ένας υπέροχος τύπος. Ένας πρωτοκλασάτος αφηγητής και λογοτέχνης και ένας τρομερός ηθοποιός. Τα Καλά Παιδιά, Κάποτε στην Αμερική, Ο Ιρλανδός και φυσικά The Sopranos είναι μερικά από τα highlights. Ο Paulie ζούσε πολύ κοντά μου τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι που περάσαμε λίγο χρόνο μαζί πριν μας αφήσει. Θα μου λείψει. Με πολλή αγάπη στην οικογένειά του, στους φίλους και στην κοινότητά των ηθοποιών και κινηματογραφιστών», έγραψε ο Ιμπεριόλι.

https://www.instagram.com/p/CbtELK0Oens/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γεννημένος το 1946 στο Μπρούκλιν, ο Χέρμαν ξεκίνησε την καριέρα του το 1982 στο Dear Mr. Wonderful με τον Τζο Πέσι. Μεταξύ άλλων, έπαιξε σε αρκετές ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε, όπως τα Καλά Παιδιά και The Irishman. Στην τηλεόραση έπαιξε σε σειρές όπως Miamic Vice, The Equalizer, Entourage, κ.ά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης

Νέες ταινίες στα σινεμά: Από τον Morbius της Marvel στον Sonic τον σκαντζόχοιρο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή