ΗΠΑ: Η ξανθιά «σεξοβόμβα» με τη θανατηφόρα αδυναμία (video+photos)

Μπορεί η πλειοψηφία των ανδρών να ονειρεύεται μια καυτή ξανθιά «σεξοβόμβα» στο κρεβάτι τους, ωστόσο η Michelle Rovinsky δίνει άλλη έννοια στο χαρακτηρισμό. Για την ακρίβεια πλησιάζει την… κυριολεκτική του!

ΗΠΑ: Η ξανθιά «σεξοβόμβα» με τη θανατηφόρα αδυναμία (video+photos)
1'

Και αυτό γιατί ο αγαπημένος… φίλος της 32χρονης από τη Φλόριντα είναι το… καλάσνικοφ! Αντίθετα μάλιστα με τις συνηθισμένες γυναίκες της ηλικίας της, στην ντουλάπα της δεν κρύβει γόβες και καυτά φορέματα, αλλά ολόκληρο οπλοστάσιο με πολυβόλα και μαχαίρια! Όσο για το χόμπι της δεν θα μπορούσε παρά να ήταν το κυνήγι… αγριογούρουνων!

Η Rovinsky, η οποία αυτοαποκαλείται «Bunny Hunter» δίνει επίσης τη δική της «μάχη» - ευτυχώς διαδικτυακά – μέσω του καναλιού της στο YouTube, προκειμένου να αφυπνίσει τις γυναίκες από την «πλύση εγκεφάλου» στην οποία, όπως τονίζει, τις υποβάλλουν προσωπικότητες όπως η Kim Kardashian, η Paris Hilton και η Miley Cyrus! Οι συγκεκριμένες μάλλον δεν θα ήθελαν να τη συναντήσουν!

Με αδυναμία στις πολεμικές τέχνες (γιατί δεν μας κάνει την παραμικρή εντύπωση;) συμβουλεύει το γυναικείο πληθυσμό να διατηρήσει τη θηλυκότητα του, αλλά να μάθει να προστατεύει τον εαυτό του!

«Πολλές γυναίκες φοβούνται τα όπλα επειδή δεν ξέρουν κάτι γι΄αυτά. Αν μάθουν να τα χρησιμοποιούν θα τα βρουν εξαιρετικά χρήσιμα», τονίζει η Michelle και συμπληρώνει: «Τα πρότυπα των σημερινών κοριτσιών είναι θλιβερά. Εϊναι ντροπή για τη χώρα μας και θέλω να το αλλάξω αυτό. Οι γυναίκες πρέπει να μάθουν να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους που τις περιμένουν στον πραγματικό κόσμο»

Σημαντική λεπτομέρεια; Μεγάλωσε σε οικογένεια στρατιωτικών…

Διαβάστε ακόμα:

«Ο τζιχαντιστές παλουκώνουν κεφάλια νεαρών Χριστιανών» (σκληρές εικόνες)

Ο ιός Έμπολα είναι… εξωγήινος!

ΗΠΑ: Τη στραγγάλισε πύθωνας που μόλις είχε κλέψει!

Αυστρία: Καταζητούμενη πορνοστάρ προδόθηκε από το… στήθος της!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά