Περιστέρι: Συνελήφθη Ιρακινός για τους πυροβολισμούς με τρεις τραυματίες στο Μπουρνάζι

Ο 28χρονος είχε εισβάλει τα ξημερώματα της 5ης Αυγούστου σε κλαμπ στο Περιστέρι
Ο 28χρονος είχε εισβάλει τα ξημερώματα της 5ης Αυγούστου σε κλαμπ στο Περιστέρι
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη σύλληψη ενός 28χρονου Ιρακινού προχώρησαν πάνοπλοι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. για τους πυροβολισμούς που είχαν σημειωθεί στις 5 Αυγούστου σε γνωστό κλαμπ επί της οδού Αγίας Παρασκευής στο Περιστέρι (Μπουρνάζι).

Ο 28χρονος είχε εισβάλει τα ξημερώματα της 5ης Αυγούστου στο κλαμπ και είχε τραυματίσει με πυροβόλο όπλο δύο άτομα με τα οποία είχε διαφορές. Στο κατάστημα επικράτησε πανικός, ενώ τραυματίστηκε και ο υπεύθυνος του κλαμπ από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε προς το μέρος του.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, από την αξιολόγηση των οποίων ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε ο δράστης.

Στην συνέχεια, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και σε νυχτερινό κατάστημα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 φυσίγγια, 2 γεμιστήρες και κινητά τηλέφωνα και ως εκ τούτου ο δράστης συνελήφθη.

Σε βάρος του Ιρακινού σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στα Βίλια: Θέμα χρόνου η ΕΔΕ για την παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία με το Ilyushin