Έγκλημα στη Χαλκίδα: Από το στενό περιβάλλον της 63χρονης ο δολοφόνος - Θέμα χρόνου η σύλληψή του

Μέσα στις επόμενες ημέρες εκτιμάται ότι θα έχει συλληφθεί ο δολοφόνος της 63χρονης από τη Χαλκίδα, ο οποίος προέρχεται από τον στενό της κύκλο.
Έγκλημα στη Χαλκίδα: Από το στενό περιβάλλον της 63χρονης ο δολοφόνος - Θέμα χρόνου η σύλληψή του
1'

Ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΕΛΑΣ γνωρίζει τον δράστη του εγκλήματος ο οποίος μάλιστας προέρχεται από το περιβάλλον της γυναίκας.

Όπως αναφέρει η εκπομπή Live News, η εξιχνίαση του φονικού αποτελεί θέμα χρόνου καθώς ο κύκλος των υπόπτων έχει περιοριστεί σε 3-4 με άτομα.

Το έγκλημα φέρεται να έγινε το νωρίς το μεσημέρι, λίγο μετά την αναχώρηση της κόρης της 63χρονης από το σπίτι της ενώ εκτιμάται ότι ο δράστης είχε ως στόχο να τη ληστέψει.

Πρόκεται για ένα άτομο από τον στενό της κύκλο που γνώριζε την 63χρονη και τις κινήσεις ενώ εισέβαλε σπίτι της χωρίς να το παραβιάσει, χρησιμοποιώντας ένα κλειδί που είχε κρύψει η γυναίκα κάτω από μια γλάστρα.

Σημειώνεται ότι ο δολοφόνος της γυναίκας φαίνεται πως την έριξε από την εσωτερική σκάλα και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε 5 φορές στον αυχένα με ένα κουζινομάχαιρο. Το κίνητρο όπως επαναλαμβάνει ο δικηγόρος της κόρης της θα οδηγήσει τους αστυνομικούς στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή