Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα - Ανακρίνεται βασικός ύποπτος

Χαλκίδα: Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 63χρονης στη Χαλκίδα - Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ύποπτος που εξετάζεται για τη δολοφονία της
Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα - Ανακρίνεται βασικός ύποπτος
1'

Έναν ύποπτο για τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία ο οποίος εξετάζεται για την εμπλοκή του στην υπόθεση, ο οποίος συνελήφθη βάσει εντάλματος, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega.

Οι Αρχές επικεντρώνονονται στο περιβάλλον της άτυχης γυναίκας καθώς δεν υπήρξαν σημάδια παραβίασης της οικίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί αφού εστίασαν και προχώρησαν στην προσαγωγή και εξέταση 4 ατόμων, πλέον επικεντρώνονται μόνο σε έναν εξ αυτών με τη σύλληψη του δραστή να φαίνεται πως είναι πλέον θέμα ωρών.

Όπως μεταδίδει το Mega, ο βασικός ύποπτος που ανακρίνεται για τη δολοφονία της 63χρονης είναι από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, με τις αρχικές εκτιμήσεις των αστυνομικών να επιβεβαιώνονται καθώς φαίνεται πως γνώριζε τα κατατόπια ενώ ως κίνητρο είχε την ληστεία των χρυσαφικών και των χρημάτων που είχε στην κατοχή της 63χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει προσαχθεί ένα ακόμη άτομο για το οποίο εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι, η 63χρονη γυναίκα που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα εντοπίστηκε νεκρή προ ημερών. Έκτοτε ξεκίνησε ένα θρίλερ έως ότου διαπιστωθεί η δολοφονία της καθώς έφερε περισσότερες από πέντε μαχαιριές στο σβέρκο ενώ διαπιστώθηκε πως από το σπίτι έλειπαν 7.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή