ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Χαλκίδα: Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 23 ημέρες μετά τη «ληστεία»

Χαλκίδα: Τι ανέφερε στην κυνική ομολογία του ο δράστης ενώπιων των αστυνομικών
Χαλκίδα: Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 23 ημέρες μετά τη «ληστεία»
1'

Ένας από τους καλύτερους φίλους της κόρης της άτυχης ηλικιωμένης ήταν εκείνος που αδίστακτα σκότωσε τη γυναίκα μέσα στο σπίτι της, ρίχνοντάς την αρχικά από τις σκάλες και στη συνέχεια μαχαιρώνοντας.

23 μέρες έπαιζε θέατρο. Στεκόταν στο πλευρό της φίλη του δήθεν για να την συμπονέσει για την απώλεια της μητέρας της στην πραγματικότητα όμως ήθελε να μαθαίνει πληροφορίες για την πορεία των ερευνών. Συμπεριφερόταν σα να μη συμβαίνει τίποτα. Είναι ένα από τα πρόσωπα που ποτέ δεν πίστευε η κόρη της ατυχής γυναίκας ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών είχαν συλλέξει αδιάψευστα στοιχεία σε βάρος του με εκείνον να μη μπορεί να δικαιολογήσει ούτε τις ώρες ούτε τα αποτυπώματα μέσα στο σπίτι της γυναίκας.

Οταν προσήχθη από τους άνδρες της ΥΔΕΖΙ άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη σύλληψη του. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ήταν κυνικός και περιέγραψε στους αστυνομικούς τις πράξεις του με κάθε λεπτομέρεια.

Για το κίνητρο του εγκλήματος είπε πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και θόλωσε όταν έμαθε ότι η γυναίκα έχω χρηματικό ποσό στο σπίτι. Βέβαια σύμφωνα με την έρευνα των αρχών αμέσως μετά την αιματηρή ληστεία που στοίχησε τη ζωή της γυναίκας, εκείνος... έπαιξε τα χρήματα καθώς είναι εθισμένος στο τζόγο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή