Σύμη: Τα σενάρια που εξετάζονται για τον παρουσιαστή του BBC - Η ενημέρωση στις τουρκικές αρχές

Σύμη: Πυροσβεστική, ασφάλεια, Λιμενικό, drone και ελικόπτερο της πολιτικής προστασίας ερευνούν κάθε σημείο που πέρασε ή θα μπορούσε να κινηθεί

BBC
Photo: Εurokinissi
1'

Για 4η μέρα συνεχίζονται οι έρευνες στη Σύμη για τον εντοπισμό του «γκουρού της Υγείας» της Βρετανίας, του γνωστού παρουσιαστή του ΒΒC του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης όταν έφυγε μόνος του από την παραλία όπου βρισκόταν με τη σύζυγό του και φιλικό τους ζευγάρι και αποφάσισε να γυρίσει με τα πόδια στο σπίτι ακολουθώντας ένα μονοπάτι.

Όπως αποδεικνύεται από οπτικά ντοκουμέντα ο άνδρας κατάφερε από την παραλία μέσω του μονοπατιού να φτάσει στο χωριό Πέδι ωστόσο από εκεί ακολούθησε μια άλλη διαδρομή όπως προκύπτει από πηγές της ΕΛ. ΑΣ και κινήθηκε προς την Αγία Μαρίνα κι οχι προς τον Γιαλό με τις αρχές να «χτενίζουν» όλη την περιοχή χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελληνικές αρχές έχουν ενημερώσει τις αρχές της Τουρκίας για την εξαφάνιση του Βρετανού παρουσιαστή ενώ ήδη τις τελευταίες ώρες στο νησί βρίσκονται άνδρες της ασφάλειας Ρόδου οι οποίοι ερευνούν κάθε σενάριο για την τύχη του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εκείνη την ημέρα δεν είχε πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Πυροσβεστική, ασφάλεια, Λιμενικό, drone και ελικόπτερο της πολιτικής προστασίας ερευνούν κάθε σημείο που πέρασε ή θα μπορούσε να κινηθεί ο γνωστός παρουσιαστής ώστε να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο ωστόσο όσο οι ώρες περνούν τόσο αρχίζουν και σβήνουν οι ελπίδες.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα