Δολοφονία στο Ψυχικό: Αυτό είναι το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης - Πατέρας δυο παιδιών ο 54χρονος

Ο άνδρας εκτελέστηκε στη μέση του δρόμου στο Ψυχικό με περισσότερες από δέκα σφαίρες
Δολοφονία στο Ψυχικό: Αυτό είναι το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης - Πατέρας δυο παιδιών ο 54χρονος
2'

Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το έγκλημα στο Ψυχικό, με θύμα έναν 54χρονος τοπογράφο.

Το θύμα ήταν πατέρας δυο παιδιών ενώ είχε εργασιακές υποθέσεις ανοιχτές σε Μύκονο και Ίο.

psyxiko-thima.jpg

Ντοκουμέντο - Η στιγμή των πυροβολισμών

Με τουλάχιστον 15 σφαίρες εκτέλεσαν τον άτυχο άνδρα στο Ψυχικό οι δολοφόνοι του, όπως φαίνεται από βίντεο-ντοκουμέντο που κατέγραψε κάμερα κατοίκου της περιοχής.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο ακούγονται οι ήχοι από το 9άρι του εκτελεστή να γαζώνει στην κυριολεξία τον άτυχο άνδρα, ο οποίος τη στιγμή της δολοφονίας πάρκαρε το όχημά του.

Ακούστε τον ανατριχιαστικό θόρυβο:

Στο μικροσκόπιο οι επαγγελματικές δραστηριότητες σε Μύκονο και Ίο

Σε πλήρη έρευνα βρίσκεται η υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Ψυχικού, όπου άγνωστοι τον γάζωσαν με πάνω από 10 σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr στο μικροσκόπιο του ΥΔΕΖΙ είναι ένας παλαιότερος ξυλοδαρμός στον οποίο είχε εμπλακεί το θύμα αλλά και οι δραστηριότητές του στο νησί της Μυκόνου και της Ίου.

Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι το γεγονός πως το θύμα δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν ποτέ και πλέον οι έρευνες στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση που αφορά τις επαγγελματικές δραστηριότητες του άτυχου άνδρα.

Οι πρώτες μαρτυρίες γειτόνων – «Ακούστηκαν πυροβολισμοί σε δύο δόσεις»

«Κατά τις 08:10, ακούστηκαν πυροβολισμοί σε δύο δόσεις. Περίπου έξι – επτά δυνατοί κρότοι από πολεμικό όπλο, από ό,τι άκουσα. Βγήκα έξω από το σπίτι και δεν είδα κανέναν, νόμιζα ότι έκανα λάθος. Στις 08:20 ήρθε η Αστυνομία, είδαν το αυτοκίνητο χτυπημένο και τον άνθρωπο, σκοτωμένο. Τα τζάμια ήταν φιμέ, δεν φαινόταν ο άνθρωπος, ούτε τον ξέρουμε, μάλλον δούλευε στην εταιρεία. Η αστυνομία ήρθε έπειτα από δέκα λεπτά», επεσήμανε αρχικά γείτονας.

«Για να έχεις αλεξίσφαιρα τζάμια στο αυτοκίνητο, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει»

«Ήμουν στο μπαλκόνι, έπινα καφέ και άκουσα έξι πυροβολισμούς και μετά, άλλους τρεις. Μετά, πλάκωσε κόσμος και δεν πήρε κανένας χαμπάρι τίποτα. Δεν φαίνεται το αυτοκίνητο καθόλου, η αστυνομία ήρθε αμέσως.

Μένει από πάνω, στο σπίτι, μάλλον έφευγε. Τον ήξερα εξ αποστάσεως, ως γείτονες. Ήταν καμιά 45αριά. Δεν γνωρίζω αν είχε οικογένεια ή / και παιδιά. Ήταν φρέσκος στη γειτονιά. Δεν είχε προκαλέσει ή κάτι τέτοιο, αλλά απορώ γιατί λένε πως το αυτοκίνητο είχε αλεξίσφαιρα τζάμια. Για να έχεις τέτοια, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Ο ήχος από το όπλο δεν ήταν περιστρόφου ή παρόμοιο, αλλά κάτι βαρβάτο. Ήταν σαν κροτίδα, σαν να σκάνε δυναμιτάκια», τόνισαν γείτονες για το αιματηρό περιστατικό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή