Κύκλωμα εκβιαστών: Η σύνδεσή του με την «Greek Mafia» και τους χούλιγκαν

Νέες αποκαλύψεις για την δράση του κυκλώματος εκβιαστών - Η σύνδεση με την Greek Mafia

Κύκλωμα εκβιαστών: Η σύνδεσή του με την «Greek Mafia» και τους χούλιγκαν
1'

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για την δράση του κυκλώματος εκβιαστών, οι οποίοι, φέρονται, να συνδέονται με τους «χούλιγκανς» και την «Greek Mafia».

Τα μέλη του κυκλώματος, οι περισσότεροι, εκ των οποίων, είναι κοινοί ποινικοί, ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες, κάτι που προκύπτει από τις συνομιλίες που κατέγραψε κοριός της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, στην πρώτη ομάδα το «μεγάλο Αφεντικό» ήταν μέχρι και την ημέρα που δολοφονήθηκε, τον περασμένο Ιανουάριο, ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της Greek Mafia με τα αρχικά Ζ.Β.

Τον αντικατέστησε ένα άλλο ηγετικό στέλεχος της Greek Mafia που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού με τα αρχικά Β.Π., τώρα τον φωνάζουν "Αφεντικό".

Η δεύτερη ομάδα έχει ως αρχηγό πάλι νονό της νύχτας με τα αρχικά Μ.Γ.

Όσο ζούσε ο Ζ.Β υπήρχε "ειρήνη" ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Το λένε οι ίδιοι στις συνομιλίες τους.

Για το πως λειτουργούσαν από τον περασμένο Ιανουάριο, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση πασίγνωστου strip show στη Λ. Συγγρού όπου οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβληθούν για το ποιος θα έχει την προστασία του μαγαζιού. Επί ένα μήνα κανόνιζαν ποιος θα κάνει τι, ενώ ορισμένοι άλλαζαν και στρατόπεδο. Κάποιες στιγμές οι κουβέντες αγρίευαν ενώ οι περισσότεροι εντός καταστήματος έχουν κι όπλα. Όσο για τις αμοιβές, υπάρχουν κατηγορούμενοι που έπαιρναν εκτός απο μεροκάματα και 1000 ευρώ μισθό.

Η ομάδα αποφάσιζε και οι υπόλοιποι θα έπρεπε να εκτελούν τις αποφάσεις, ακόμα και οι ιδιοκτήτες.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή