«Μαφία της Μυκόνου»: Στο νησί ειδική ομάδα από το Οργανωμένο έγκλημα, το Εκβιαστών και τα Ναρκωτικά

Έρχονται συντονισμένες και αστραπιαίες επιχειρήσεις στη Μύκονο, καθώς η εντολή που έχουν λάβει οι αστυνομικοί είναι «καμία ανοχή»

«Μαφία της Μυκόνου»: Στο νησί ειδική ομάδα από το Οργανωμένο έγκλημα, το Εκβιαστών και τα Ναρκωτικά
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Η αποστολή ειδικού κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών στο νησί των ανέμων για συλλογή στοιχείων όσον αφορά την εκτέλεση του Παναγιώτη Στάθη, εισέφερε στην αστυνομία πολύ σημαντικές πληροφορίες για την ντόπια μαφία, την αποκαλούμενη "μαφία της Μυκόνου" η οποία λυμαίνεται το νησί, κάνει κουμάντο και δρα αδίστακτα μόλις αισθανθεί απειλή.

Μια μαφία που δεν περιορίζεται μόνο στην αυθαίρετη δόμηση και τα ακίνητα αλλά έχει απλώσει πλοκάμια κα σε άλλες δραστηριότητες στο νησί.

Έπειτα από συσκέψεις μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ αποφασίστηκε να μεταβεί στο νησί ειδική ομάδα, την οποία στελεχώνουν αστυνομικοί από το οργανωμένο έγκλημα, από το Τμήμα Εκβιαστών αλλά και από τη Δίωξη Ναρκωτικών με επικεφαλής έναν από τους εμπειρότερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, καλό γνώστη του νησιού, καθώς έχει υπηρετήσει με επιτυχία στη Μύκονο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξουν συντονισμένες και αστραπιαίες επιχειρήσεις στο νησί, καθώς η εντολή που έχουν λάβει οι αστυνομικοί είναι "καμία ανοχή".

Την ίδια ώρα για την πάταξη της... φανερής εγκληματικότητας εδώ και λίγα 24ωρα έχουν ήδη φτάσει στο νησί έξι ομάδες της ΟΠΚΕ, απο 10 άτομα η καθεμία. Τρεις ομάδες από την Αθήνα και τρεις απο τη Βόρεια Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή