ΕΔΕ για τον αστυνομικό με τις ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις – Έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα

Νέες αποκαλύψεις για τον αστυνομικό που προσκόμιζε ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις στην υπηρεσία του και δούλευε ως… PR στη Μύκονο.

ΕΔΕ για τον αστυνομικό με τις ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις – Έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα
1'

Διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διατάχθηκε από την ΕΛΑΣ για τον αστυνομικό στη Μύκονο που προσπάθησε να λάβει αναρρωτική άδεια (162 μέρες) με ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις, ενώ ανακοινώθηκε πως τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ο 30χρονος υπαρχιφύλακας υποτίθεται πως είχε οξεία οσφυαλγία και θα έπρεπε να βρίσκεται ξαπλωμένος στο σπίτι του, ωστόσο, ενώ εκείνος βρισκόταν σε αναρρωτική, πήγαινε στη Μύκονο και έκανε… PR και έκοβε βόλτες στα καφέ της Αθήνας, σύμφωνα με τα στοιχεία από την έρευνα του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων.

Η επιτροπή αντιλήφθηκε την απάτη και προχώρησε σε καταγγελία στους «αδιάφθορους». Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον αστυνομικό και τον εντόπισαν να πηγαίνει… τρέχοντας στην επιτροπή –ώστε να εξεταστεί για να πάρει κι άλλη αναρρωτική– κρατώντας πατερίτσες ενώ τη στιγμή που μπαίνει στο κτήριο κατεβάζει τις πατερίτσες και παριστάνει πως δεν μπορεί να περπατήσει, στη συνέχεια αφού τελειώνει η εξέταση βγαίνει από το κτήριο κρατώντας τις πατερίτσες ενώ μόλις Απομακρύνεται ξεκινά και πάλι να τρέχει.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή