Αρτέμιδα - ενδοοικογενειακή βία: «Εγώ σε μια φυλακή κι αυτός ελεύθερος», λέει η γυναίκα στο Newsbomb

«Είμαι πολύ φοβισμένη και όχι για μένα αλλά για το παιδί μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η γυναίκα

Αρτέμιδα - ενδοοικογενειακή βία: «Εγώ σε μια φυλακή κι αυτός ελεύθερος», λέει η γυναίκα στο Newsbomb
1'

Ασύλληπτος παραμένει μέχρι και αυτήν την ώρα ο άνδρας ο οποίος μαχαίρωσε στην κοιλιά την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του στην Αρτέμιδα.

Μετά την επίθεση οι αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ωστόσο το αυτόφωρο έληξε και ο δράστης παραμένει άφαντος με την γυναίκα να νιώθει φόβο και απροστάτευτη.

Η γυναίκα μιλώντας στο newsbomb.gr δηλώνει πως τρέμει ακόμα και να πλησιάσει στο παράθυρο του σπιτιού καθώς δεν αποκλείει εκείνος να την επιτεθεί ξανά.

«Είμαι πολύ φοβισμένη και όχι για μένα αλλά για το παιδί μου. Αυτός ο άνθρωπος έχει βαλθεί να μου καταστρέψει τη ζωή με κάθε τρόπο. Δεν σκέφτεται ούτε το παιδί του. Με έχει χτυπήσει μπροστά στον μικρό κι εκείνο έχει χτυπήσει με κλωτσιά. Τον αποκαλεί μπάσταρδο και αυτός ο άνθρωπος παραμένει ασύλληπτος κι εγώ με το παιδί μου φυλακισμένη σε ένα σπίτι», αναφέρει η γυναίκα

Ο άνδρας αντί να δείξει μετάνοια για όσα έχει προκαλέσει στην γυναίκα, κλιμακώνει τις επιθέσεις του. Αρχικά ανέβασε βίντεο με προσωπικές στιγμές της γυναίκας και το έστειλε και σε φίλους τους, στη συνέχεια την γρονθοκοπησε μπροστά στο παιδί τους και μετά από λίγες μέρες την μαχαίρωσε. Μάλιστα η γυναίκα τον είχε καταγγείλει ξανά για κακοποίηση το 2020.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή