Δικάζονται τη Δευτέρα σύζυγος, πεθερά και κουνιάδα για τον άγριο ξυλοδαρμό της 30χρονης συζύγου

Μετά το συμβάν η γυναίκα κατόρθωσε να φύγει από το σπίτι μαζί με τα παιδιά της και να πάει στην Αστυνομία να καταγγείλει τα όσα αποτρόπαια έζησε

Δικάζονται τη Δευτέρα σύζυγος, πεθερά και κουνιάδα για τον άγριο ξυλοδαρμό της 30χρονης συζύγου
2'

Ύστερα από την προθεσμία που ζήτησαν και πήραν οι τρεις φερόμενοι ως δράστες για τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 30χρονης συζύγου και μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής (09/08) από αστυνομικούς του Τμήματος του Αλμυρού ύστερα από την καταγγελία της μητέρας, αύριο Δευτέρα δικάζονται από το Αυτόφωρο Δικαστήριο του Βόλου με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης, της παράνομης βίας και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Με αφορμή οικονομικές διαφορές που είχε το ζευγάρι, που ζει στον Αλμυρό, η 30χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, την πεθερά της και την κουνιάδα της. Μετά το συμβάν η γυναίκα κατόρθωσε να φύγει από το σπίτι μαζί με τα παιδιά της και να πάει στην Αστυνομία να καταγγείλει τα όσα αποτρόπαια έζησε.

O καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι ξέσπασε όταν ο σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι και ζήτησε από την γυναίκα του να του δώσει 2000 ευρώ, χρήματα που αποταμίευε και προέρχονταν από τα επιδόματα των παιδιών. Η γυναίκα αρχικά αρνήθηκε, όμως στη συνέχεια τα έδωσε και τότε ο άντρας ξεκίνησε να την χτυπά. Όταν η γυναίκα άρχισε να φωνάζει “βοήθεια” μπήκε στο δωμάτιο η πεθερά της, η οποία ζει μαζί τους την απείλησε ότι αν δεν σταματήσει να φωνάζει θα την σκοτώσει και άρχισε να την χαστουκίζει. Στον ξυλοδαρμό προστέθηκε και η κουνιάδα- βρίσκονταν στον Αλμυρό για διακοπές- που με την σειρά της συμμετείχε στον ξυλοδαρμό της 30χρονης.

Οι τρεις φερόμενοι δράστες μετά την σύλληψή τους το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, ωστόσο ζήτησαν προθεσμία και η δίκη τους θα γίνει την Δευτέρα 12 Αυγούστου.

Η γυναίκα μαζί με τα παιδιά της φιλοξενούνται σε φιλικό σπίτι

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή