Κορινθία: Συνελήφθησαν οι 3 Ρομά για τη ληστεία του τρόμου σε σπίτι τουριστών

Στιγμές τρόμου για μια οικογένεια τουριστών στην Κορινθία, όπως ανέδειξε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του το Newsbomb.gr. Ο ένας Ρομά συνελήφθη λίγες ώρες μετά την εισβολή, ενώ ακόμη δύο το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τους τρεις δράστες που εισέβαλλαν σε κατοικία Γερμανών τουριστών στην Κορινθία, σκορπίζοντας τον τρόμο σε ολόκληρη την οικογένεια.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, εγκληματική οργάνωση, και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Αναζητείται ακόμη ένας.

Σοκάρει το γεγονός ότι οι δύο από τους τέσσερις, είναι ανήλικοι.

Οι Ρομά επιτίθενται και βρίζουν την οικογένεια, ενώ τα παιδιά σπαράζουν στο κλάμα. Μάλιστα, ο πατέρας,που τραυματίστηκε από την επίθεση, τους έδωσε 1.500 ευρώ, αυτό όμως δεν τους αρκούσε - μάλιστα,φεύγοντας βανδάλισαν και το αμάξι τους.

Όπως αποδείχτηκε, οι ίδιοι όλες τις τελευταίες ημέρες προέβαιναν σε εγκληματικές δράσεις, κλοπές και ληστείς.

Δείτε τις στιγμές τρόμου από τη θρασύτατη εισβολή:

Η οικογένεια των Γερμανών έφυγε σήμερα, όπως ήταν φυσικό, από τη χώρα μας.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.6.2024 έως και σήμερα, οι παραπάνω κατηγορούμενοι είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την τέλεση κλοπών και ληστειών σε οικίες, καθώς και την τέλεση κλοπών δίκυκλων μοτοσυκλετών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.6.2024 έως και σήμερα, στην Κορινθία, οι 2 ημεδαποί, ηλικίας 44 και 19 ετών, αντίστοιχα, μαζί με τους 2 ανήλικους ημεδαπούς διέπραξαν 5 περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοσυκλετών, 2 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και 3 περιπτώσεις ληστειών σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα και χρυσαφικά, αποκομίζοντας έτσι παράνομο περιουσιακό όφελος, περί τις 7.500 ευρώ.

Τέλος, συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχετικές ειδήσεις