Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Νέα φρίκη στον Κολωνό - Πατέρας και γιος κακοποιούσαν ανήλικη!

Αρρωστημένες καταστάσεις που δεν τις χωράει ο νους, για ακόμη μια φορά στην περιοχή του Κολωνού..

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Νέα φρίκη στον Κολωνό - Πατέρας και γιος κακοποιούσαν ανήλικη!
1'

Φρικιαστική αποκάλυψη στον Κολωνό. Την Παρασκευή 4/10 συνελήφθη νεαρός για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη, πρώην φίλη του. Αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι ότι για τον βιασμό στο ίδιο κορίτσι είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί ο πατέρας του νεαρού!

Η υπόθεση αρχικά είχε αποκαλυφθεί τον Αύγουστο προκαλώντας σοκ. Ο 44χρονος πήγαινε την ανήλικη σε ένα ανοιχτό πάρκινγκ στον Κολωνό, μέσα στο αυτοκίνητό του και ξέσπαγε τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Ο άνδρας είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία του παιδιού και βρίσκεται ήδη στις φυλακές Γρεβενών, ωστόσο η ασφάλεια πέρασε χειροπέδες και στον γιο του για ασελγείς πράξεις σε βάρος του ίδιου κοριτσιού.

Σε βάρος του νεαρού ο οποίος ήταν φίλος της 16χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της.

Αμέσως μετά τη μήνυση οι αρχές κάλεσαν τη 16χρονη να καταθέσει εκ νέου, όπως και έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου στο "Σπίτι του Παιδιού", μια δομή του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr οι πράξεις έγιναν τουλάχιστον 3 φορές σε διαμέρισμα που έμενε ο κατηγορούμενος, απο τις αρχές Ιουνίου μέχρι τέλη Ιουλίου.

Η ασφάλεια Κολωνού μετά απο αναζητήσεις εντόπισε τον άνδρα σε διαμέρισμα επί της οδού Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή