Εύβοια: «Έλα σπίτι να τρως, δεν σου δίνω χρήματα» - Τι οδήγησε τον 32χρονο να σκοτώσει το θείο του

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά έμαθαν ότι εξέπνευσε.

Εύβοια: «Έλα σπίτι να τρως, δεν σου δίνω χρήματα» - Τι οδήγησε τον 32χρονο να σκοτώσει το θείο του
1'

Ο θείος, του έδινε συστηματικά χρήματα. Ο ανιψιός έχει προβλήματα εθισμού -γεγονός που τον οδηγούσε συχνά σε ακραία συμπεριφορά. Μόλις πριν έναν χρόνο- όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Ελλάδα»- είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς και κατέστρεψε ένα περιπολικό.

Χθες το βράδυ θείος και ανιψιός κάθονταν στο καφενείο του χωριού. Ο 32χρονος του ζήτησε χρήματα για μία ακόμη φορά. Εκείνος όμως αρνήθηκε για πρώτη λέγοντάς του: «Δεν μπορώ να σου δώσω χρήματα ξανά, όποτε θες φαγητό να έρχεσαι σπίτι να τρως». Φαινομενικά το περιστατικό έληξε εκεί και ο 65χρονος επέστρεψε σπίτι του. Όμως μετά από λίγο του χτύπησε την πόρτα. Εκείνος άνοιξε και ο ανιψιός που δολοφόνησε το θείο του με πολλές μαχαιριές. Κατακρεουργημένος βρήκε τη δύναμη και σύρθηκε μέχρι το καφενείο και πρόλαβε να τους πει ποιος το έκανε.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά έμαθαν ότι εξέπνευσε. Ήταν τόσα πολλά τα χτυπήματα και την ίδια ώρα εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν το δράστη. Τελικά τον έπιασαν λίγο πριν τις 12, ενώ έφευγε για τα βουνά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή