Απόστολος Λύτρας: Το κελί του στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού - Με ποιους κρατούμενους το μοιράζεται

Είναι η πρώτη φορά που ο δικηγόρος περνάει τις πύλες σωφρονιστικού ιδρύματος με την ιδιότητα του κρατούμενους, κι όχι του ποινικολόγου ή συνηγόρου υπεράσπισης.
Απόστολος Λύτρας: Το κελί του στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού - Με ποιους κρατούμενους το μοιράζεται
ΧΑΡΗΣ ΓΚΙΚΑΣ / NEWSBOMB.GR
2'

Το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Απόστολος Λύτρας. Συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος που εξήλθε από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων στις 12:00, οδηγήθηκε από αστυνομικούς στο σωφρονιστικό ίδρυμα όπου και θα γίνει το νέο του «σπίτι» και ακολούθησε μία σύντομη συνέντευξη με τη διεύθυνση των φυλακών. Ο ίδιος ήταν απόλυτα συνεργάσιμος ενώ δεν ζήτησε τίποτα απολύτως.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Mega πρόκειται για την πτέρυγα που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει τον Λάκη Γαβαλά, τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Αποτελεί το μοναδικό στις φυλακές Κορυδαλλού που δεν γίνονται σχεδόν ποτέ φασαρίες και φιλοξενούνται πρόσωπα που έχουν εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας και κινδυνεύει η ζωή τους.

Μάλιστα ο Απόστολος Λύτρας μοιράζεται το κελί του με γνωστό επιχειρηματία από την Αράχωβα κατηγορούμενος για απάτες και με έναν γνωστό επιχειρηματία με αλυσίδα καταστημάτων κατηγορούμενος για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο οδηγήθηκε σε έναν ειδικό χώρο κράτησης για covid, όπου αν και προβλεπόταν να παραμείνει για 5 ημέρες, το τεστ βγήκε αρνητικό κι έτσι μεταφέρεται απευθείας στην ΣΤ' πτέρυγα ή αλλιώς VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου κρατούνται επίορκοι αστυνομικοί και πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Λύτρας πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Νέας Φιλαδέλφειας και το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ποινικολόγος παραδόθηκε στις Αρχές μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός, ανέφερε ότι η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετείχε σε ένα viber group χωρίς τη θέληση και τη συναίνεσή της και δέχτηκε μηνύματα «προτρεπτικού χαρακτήρα» από τον κατηγορούμενο σύζυγό της.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, πληροφορίες από το περιβάλλον του θύματος λένε ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε μήνυμα από τον Απόστολο Λύτρα, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δώσε τα ρούχα και τα λεφτά».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή