Αδαμαντίδης για Λύτρα: «Ήταν άτυχη στιγμή, ελπίζω να είναι πάλι μαζί»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης τοποθετήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό του Απόστολου Λύτρα εις βάρος της συζύγου του
Αδαμαντίδης για Λύτρα: «Ήταν άτυχη στιγμή, ελπίζω να είναι πάλι μαζί»
1'

Την δική του τοποθέτηση έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Katerina», για το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με θύτη τον Απόστολο Λύτρα και θύμα την σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, ο Θέμης Αδαμαντίδης χαρακτήρισε τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης από τον ποινικολόγο «άτυχη στιγμή», ενώ ευχήθηκε να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές και να είναι πάλι μαζί.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για τον Απόστολο Λύτρα

«Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του... Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω όλα τα ζευγάρια που περνούν δύσκολες στιγμές. Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Το αποτέλεσμα δείχνει μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους. Πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη. Ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη και πάθος μπορεί να συμβούν πολλά. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Απόστολος Λύτρας ήταν συνήγορος υπεράσπισης της συντρόφου του τραγουδιστή, όταν εκείνη είχε καταγγείλει τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή