Απόστολος Λύτρας: Έχει Ferrari, Porsche και σκάφος αλλά χρωστάει... παντού!

Ακριβά τα γούστα του προφυλακισμένου Απόστολου Λύτρα, την ώρα που δεν έχει να πληρώσει τα χρέη του
Απόστολος Λύτρας: Έχει Ferrari, Porsche και σκάφος αλλά χρωστάει... παντού!
2'

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε κελί στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, έπειτα από την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Ο γνωστός ποινικολόγος που ξυλοκόπησε τη σύζυγο του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, πέρα από την κατηγορία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη που τον βαραίνει, αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα.

Η μεζονέτα του κ. Λύτρα που βρίσκεται στο Χαλάνδρι βγαίνει σε πλειστηριασμό λόγω αδυναμίας ρύθμισης και αποπληρωμής χρέους ενώ σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά φαίνεται να μην έχει πληρώσει ούτε το ενοίκιο των 2.000 ευρώ για το γραφείο του.

Ωστόσο όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του MEGA ο δικηγόρος, έχει στην ιδιοκτησία περιουσιακά στοιχεία μεγάλης αξίας.

Αρχικά η εταιρεία του στο Κολωνάκι είναι εξοπλισμένη με βαριά κομμάτια υψηλής αισθητικής. Εν συνεχεία έχει ιδιωτικό σκάφος όπου περνούσε ευτυχισμένες στιγμές με την σύζυγο και τις κόρες του.

Μεγάλη όμως είναι και η «αδυναμία» του στα πολυτελή αυτοκίνητα, όπως η Porsche Cayenne που οδηγούσε την νύχτα της μήνυσης που δέχτηκε. Κατέχει επίσης μία Ferrari 360, μία Porsche Carrera και μία ΒMW σειρά 7.

Mάλιστα, στον κακοποιητή δικηγόρο αρέσουν και τα πανάκριβα ρολόγια, με το Rolex που φορά να κυμαίνεται στα 10.000 – 20.000 ευρώ, ανάλογα την έκδοση.

Οι πρώτες ώρες του Λύτρα στις φυλακές

Τις πρώτες ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού περνάει ο Απόστολος Λύτρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος που εξήλθε από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων στις 12:00, οδηγήθηκε από αστυνομικούς στο σωφρονιστικό ίδρυμα όπου και θα γίνει το νέο του «σπίτι» και ακολούθησε μία σύντομη συνέντευξη με τη διεύθυνση των φυλακών. Ο ίδιος ήταν απόλυτα συνεργασιμός, ενώ δεν ζήτησε τίποτα απολύτως.

Όπως ορίζει το πρωτόκολλο αρχικά οδηγήθηκε σε έναν ειδικό χώρο κράτησης για covid, όπου αν και προβλεπόταν να παραμείνει για 5 ημέρες, το τεστ βγήκε αρνητικό κι έτσι μεταφέρεται απευθείας στην ΣΤ' πτέρυγα ή αλλιώς VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου κρατούνται επίορκοι αστυνομικοί και πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Πρόκειται για την πτέρυγα που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει «πρωταγωνιστές» πολύκτροτων υποθέσων, όπως τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Αποτελεί το μοναδικό στις φυλακές Κορυδαλλού που δεν γίνονται σχεδόν ποτέ φασαρίες και φιλοξενούνται πρόσωπα που έχουν εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας και κινδυνεύει η ζωή τους.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή