Ανακοίνωση Απόστολου Λύτρα: Δεν έστειλα κανένα SMS στη σύζυγό μου - Ακούγονται τεράστια ψέματα

Ο δικηγόρος μέσα από τον Κορυδαλλό απέστειλε επιστολή στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
Ανακοίνωση Απόστολου Λύτρα: Δεν έστειλα κανένα SMS στη σύζυγό μου - Ακούγονται τεράστια ψέματα
INTIME.
3'

Στην αντεπίθεση περνάει με ανακοίνωσή του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας.

Ο κύριος Λύτρας διαψεύδει στην ανακοίνωσή του πως έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του για τα προσωπικά του αντικείμενα, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως υπάρχει μια ανθρωποφαγία προς το πρόσωπό του με ψεύδη και ανακρίβειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λύτρα:

«Όλες αυτες τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνωμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπαρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες . Θέλω να διευκρινήσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά - άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση. Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνωμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».

Δεύτερο βράδυ στον Κορυδαλλό - Ζήτησε να έχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη

Παράλληλα, το δεύτερο βράδυ του στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού πέρασε ο Απόστολος Λύτρας. Ο ποινικολόγος κρατείται έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η 18η ανακρίτρια καθώς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής και επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε χθες η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τις δύο κόρες του, στο πλαίσιο του επισκεπτηρίου για τον ποινικολόγο. Οι δύο γυναίκες είχαν μαζί τους μία μαύρη βαλίτσα με ρούχα, προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου και βιβλία.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε να έχει πρόσβαση και στη βιβλιοθήκη των φυλακών ώστε να περνάει ο χρόνος του. Ο δικηγόρος αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης μέσα στις επόμενες ημέρες, όχι στην Ανακρίτρια, αλλά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Πάντως, για μία τέτοια κίνηση πρέπει να περάσουν δέκα μέρες από την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή