Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη στην αδερφή του 46χρονου για τη δολοφονία του

Η γυναίκα φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα και ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους της οικογένειάς της

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη στην αδερφή του 46χρονου για τη δολοφονία του
INTIME NEWS
1'

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της αδερφής του 46χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Σμύρνη προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η γυναίκα φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα και ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους της οικογένειάς της, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορια και οπλοχρησία.

Η κατηγορουμένη, που φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα παραπέμφθηκε σε ανακριτή για να απολογηθεί, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Πάντως, η 43χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς: «Κάποια στιγμή μου ζήτησε νερό, ήθελε να πάω στην κουζίνα να του φέρω, τότε τσακωθήκαμε κι εγώ πήρα ένα μαχαίρι και τον χτύπησα».

Οι αστυνομικοί, προσπαθώντας να καταλάβουν αν έχει συνείδηση των πράξεων της, συνέχισαν να τη ρωτούν τόσο για το φονικό μαχαίρι όσο και για τις κινήσεις της μετά, με εκείνη να τους απαντά με τρόπο τέτοιο που αμέσως αντιλήφθηκαν πως θεωρεί ότι ο αδερφός της δεν έχει πεθάνει.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή