Παίκτης του «MasterChef» έγινε μοναχός

Πρώην παίκτης του «MasterChef» έγινε μοναχός

Παίκτης του «MasterChef» έγινε μοναχός
2'

Nέο ξεκίνημα στη ζωή του αποφάσισε να κάνει ο πρώην διαγωνιζόμενος του «MasterChef» Euστάθιος Αυγουστάκης, καθώς χειροτονήθηκε μοναχός στα Τρίκαλα. Ο μάγειρας, ο οποίος έγινε γνωστός στη χώρα μέσα από το «MasterChef», είχε χάσει στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου τη μητέρα του και την ανιψιά του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λυγαριά.

«Η μητέρα μου πήγαινε με το ανιψάκι και τη νύφη μου να δουν την αδελφή μου. Καθώς πήγαιναν, έπεσε ένα φορτηγό πάνω τους με πολύ μεγάλη ταχύτητα και τους σκότωσε» είχε αναφέρει τότε. Πλέον αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να αφήσει τα εγκόσμια, με σκοπό να βρει την ηρεμία και να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την «Δημοκρατία», κάνοντας το μοναχικό σχήμα και το όνομα Ευμένιος. Το πρωί της Τρίτης, στον ίδιο ιερό ναό, ο μοναχός Ευμένιος έλαβε τον πρώτο βαθμό ιεροσύνης, καθώς ο κ. Χρυσόστομος τον χειροτόνησε διάκονο, με τους πιστούς να αναφωνούν «άξιος».

Ο Ευστάθιος Αυγουστάκης συστήθηκε στο κοινό ως μάγειρας στο «MasterChef και μπήκε στις καρδιές των τηλεθεατών όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά κυρίως για την καλοσύνη του, καθώς βρέθηκε στην Αφρική, κάνοντας φιλανθρωπικό έργο και μαγειρεύοντας για παιδιά που το είχαν ανάγκη.

«Έδωσα όλο μου το είναι στα παιδιά, έχοντας πάει σε τρεις χώρες, στην Ουγκάντα, στη Ρουάντα και στο Μπουρούντι, όπου μαγειρεύουμε για 600 ψυχούλες. Όταν τους προσφέρεις το παραμικρό, το μηδαμινό, το βλέπουν σαν να τους έχεις χαρίσει ολόκληρο τον κόσμο. Είναι απίστευτο αυτό που αντλείς από τα παιδιά» είχε πει τότε.

Ωστόσο, η μοίρα τού επιφύλασσε τραγικό παιχνίδι, αφού στις αρχές του 2024 το ανατριχιαστικό δυστύχημα έμελλε να του αλλάξει τη ζωή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή