«Καρφιά» Ερντογάν για την Ελλάδα με το βλέμμα στην «Γαλάζια Πατρίδα»: «Τους κλείνουν το μάτι»

«Δεν θα κάνουμε το παραμικρό βήμα πίσω για την προστασία της Γαλάζιας Πατρίδας», διεμήνυσε ο Ερντογάν δυναμιτίζοντας περαιτέρω το κλίμα

«Καρφιά» Ερντογάν για την Ελλάδα με το βλέμμα στην «Γαλάζια Πατρίδα»: «Τους κλείνουν το μάτι»
1'

Παρέμβαση Ερντογάν σημειώθηκε σήμερα ως συνέπεια της «τρικυμίας», που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Τουρκία μετά από δήλωση βουλευτή της αντιπολίτευσης στην Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της χώρας, με την οποία χαρακτηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ «παραμύθι τη Γαλάζια Πατρίδα».

Μετά τις δηλώσεις διαφόρων αξιωματούχων που πέρασαν.... γεννές δεκατέσσερις τον βουλευτή που είπε την επίμαχη φράση, σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος πήρε την σκυτάλη και μιλώντας στην Εκτεταμένη Συνάντηση των Προέδρων των Επαρχιών στα κεντρικά γραφεία του κόμματος ΑΚ είπε με υπονοούμενα για την χώρα μας:

* (Κατά του CHP) Αντί να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της Τουρκίας, κλείνουν το μάτι στους άλλους αποκαλώντας τη Γαλάζια Πατρίδα «παραμύθι» και κατηγορώντας τη χώρα μας για επεκτατισμό.

* Δεν θα κάνουμε το παραμικρό βήμα πίσω για την προστασία της Γαλάζιας Πατρίδας μας, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πατρίδας μας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή