Τουρκικά ΜΜΕ: Εθνικιστική ομάδα χάκαρε επίσημες βάσεις δεδομένων της Ελλάδας

Οι χάκερς φέρονται να διεμήνυσαν ότι το έκαναν «για την αγάπη της πατρίδας και για να σταθούμε απέναντι στον καταπιεστή»

Τουρκικά ΜΜΕ: Εθνικιστική ομάδα χάκαρε επίσημες βάσεις δεδομένων της Ελλάδας
1'

Εθνικιστική ομάδα Τούρλων ισχυρίζεται ότι χακάρισε επίσημες βάσεις δεδομένων της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η τουρκική ομάδα χάκερ, που αυτοαποκαλείται τους ως «Lugatıaruz», ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε κυβερνοεπίθεση σε κρίσιμα δεδομένα που ανήκουν στην Ελλάδα.

Στην ανακοίνωση αναφέρθηκε ότι η επίθεση αυτή έγινε «για την αγάπη της πατρίδας και για να σταθούμε απέναντι στον καταπιεστή». Το μήνυμα που μοιράστηκε η ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιελάμβανε και την εξής δήλωση: «Παλεύουμε για την πατρίδα μας κάθε μέρα, κάθε λεπτό».

Επίσης ισχυρίζεται ότι σημαντικές πληροφορίες ελήφθησαν με διείσδυση στις επίσημες βάσεις δεδομένων της Ελλάδας. Η ομάδα δεν παρείχε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες της επιχείρησης και δεν έκανε καμία δήλωση σχετικά με τον τρόπο χρήσης των δεδομένων που ελήφθησαν.

Η ομάδα ανέφερε στο μήνυμά της, «Δόξα τω Θεώ, είμαστε σε θέση να πούμε στοπ στον καταπιεστή» και δήλωσε ότι πραγματοποίησαν την κυβερνοεπίθεση για πατριωτικό σκοπό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή