Βρήκαν τους απαγωγείς του γνωστού δημοσιογράφου

Λίγους μήνες αργότερα από την απαγωγή του γνωστού δημοσιογράφου που για 15 ημέρες περίπου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, η αστυνομία γνωρίζει τους ανθρώπους που ήταν από πίσω από αυτή την υπόθεση.
1'

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς, έναν 47χρονο Αλβανό και δύο Μολδαβούς, 30 και 26 ετών και ένα ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, οι δράστες εργάζονταν στην οικοδομή του 28χρονου δημοσιογράφου.
Ο Αλβανός βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας, ενώ οι Αρχές αναζητούν τους υπόλοιπους δράστες.

Είχαν ζητήσει λύτρα ύψους 4.000.000 ευρώ

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της 24ης Ιουνίου στην περιοχή την Αμπελοκήπων. Ο ανυποψίαστος δημοσιογράφος έπεσε θύμα των απαγωγέων, οι οποίοι ζητούταν λύτρα, ύψους 4.000.000 ευρώ. Οι τέσσερις αλλοδαποί έδρασαν όταν ο Κύπριος δημοσιογράφος έβγαινε από το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε και συγκεκριμένα την ώρα που ήταν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Με την απειλή όπλων, τον κατέβασαν στο υπόγειο parking, του έβαλαν δύο κουκούλες στο κεφάλι, έδεσαν τα χέρια του με χειροπέδες και αφού τον επιβίβασαν στο αυτοκίνητο, τύπου VAN, ιδιοκτησίας του 47χρονου Αλβανού, τον οδήγησαν σε ερημική περιοχή της Βαρυμπόμπης. όπου παρέμεινε σε ομηρία για 16 ημέρες.

Ωστόσο, ο εφιάλτης για τον δημοσιογράφο τελείωσε 16 ημέρες αργότερα, όταν οι απαγωγείς αφού παρέλαβαν από την οικογένειά του, 1.000.000 ευρώ τον απελευθέρωσαν.

Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν στα χέρια τους το αυτοκίνητο τύπου VAN ιδιοκτησίας του 47χρονου Αλβανού που χρησιμοποίησαν στην απαγωγή.

Ο συλληφθείς δράστης θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη σύλληψη και των τριών συνεργών του οι οποίοι αναζητούνται.