Κορονοϊός - Βόλος: Βαριά «καμπάνα» για τον απίστευτο συνωστισμό σε κηδεία Ρομά

Το βίντεο συνωστισμού από τον οικισμό την ώρα που συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούσαν τον νεκρό έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Κορονοϊός - Βόλος: Βαριά «καμπάνα» για τον απίστευτο συνωστισμό σε κηδεία Ρομά
1'

Χρηματικό πρόστιμο της τάξης των 3.000 ευρώ και σχηματισμός δικογραφίας για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, σχηματίστηκε σε βάρος τριών ατόμων που συμμετείχαν στην μεταφορά του νεκρού στον Βόλο.

Τα συγκεκριμένα άτομα φέρονται να οργάνωσαν την μεταφορά του νεκρού συγγενικού τους προσώπου από τα Τρίκαλα σε Κοιμητήριο του Βόλου προκειμένου να γίνει η ταφή.

Πριν μεταβούν όμως στο κοιμητήριο, πραγματοποίησαν στάση στην οικία του θανόντα, σε οικισμό Ρομά του Βόλου.

Το βίντεο συνωστισμού από τον οικισμό την ώρα που συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούσαν τον νεκρό έκανε τον γύρο του διαδικτύου και κινητοποίησε την Αστυνομία, η οποία εντόπισε τους παραβάτες.

Όπως σημειώνει η ΕΡΤ, δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα γίνει προληπτικός έλεγχος της κοινότητας των Ρομά, αν θα επιληφθεί ο ΕΟΔΥ ή αν συνεργείο του θα πραγματοποιήσει έλεγχο ανίχνευσης του ιού SARS CoV-2, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες και λοιμωξιολόγους εάν ένα ή δυο άτομα απ΄ αυτά που συνωστίστηκαν είναι κρούσματα κορωνοϊού, τότε στα μέσα ή προς το τέλος της νέας εβδομάδας, θα σημειωθεί υπερπήδηση της διασποράς του ιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή