Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής - Κοσμοσυρροή για μία... γαλοπούλα

Πολλοί ήταν οι Αθηναίοι που επέλεξαν να κάνουν τα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι την τελευταία στιγμή. Αν και φέτος το ρεβεγιόν θα γίνει μεσημέρι, καθώς βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας, και με πολύ αυστηρούς περιορισμούς, ωστόσο δεν θα μπορούσε να λείπει από το τραπέζι η παραδοσιακή γαλοπούλα.

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής - Κοσμοσυρροή για μία... γαλοπούλα
1'

Φωτογραφίες: Σπύρος Μελισσάρης

Με μάσκα και πολλή υπομονή, οι πολίτες από το πρωί της Παρασκευής, σχηματίζουν ουρές έξω από τα κρεοπωλεία και τα σούπερ μάρκετ της χώρας για να προμηθευτούν τα τελευταία ψώνια για το τραπέζι των Χριστουγέννων.

Δείτε τις εικόνες που κατάγραψε ο φακός του Newsbomb.gr:

Την ίδια ώρα από το πρωί συνεχείς είναι οι έλεγχοι της Τροχαίας στα διόδια στις Αφίδνες και την Ελευσίνα στο πλαίσιο του σχεδίου για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr οι περισσότεροι επικαλούνται δουλειές είτε επιστροφή στη μόνιμή τους κατοικία εκτός νομού καθώς το lockdown τους βρήκε στην Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι στα αυτοκίνητα μπορεί να επιβαίνουν μέχρι και δύο άτομα εκτός αν πρόκειται για οικογένεια ή υπάρχουν λόγοι υγείας για τη μεταφορά ασθενούς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ράπισμα» στην Τουρκία: Αναρτήθηκε στον ΟΗΕ η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την ΑΟΖ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή