Νέα Σμύρνη – Μπαλάσκας: Του έβγαλαν το κράνος και τον χτυπούσαν - Ο υπαίτιος θα πληρώσει

Νέα Σμύρνη - Όλες οι ειδήσεις: Σοκάρει η περιγραφή του συνδικαλιστή της ελληνικής Αστυνομίας, κ. Σταύρου Μπαλάσκα για τη στιγμή της επίθεσης σε αστυνομικό το βράδυ της Τρίτης (09/03) στη Νέα Σμύρνη, μετά τη διαδήλωση στην πλατεία.

Νέα Σμύρνη – Μπαλάσκας: Του έβγαλαν το κράνος και τον χτυπούσαν - Ο υπαίτιος θα πληρώσει
1'

«Οι δράστες είχαν μαζί τους σιδερολοστούς και πέτρες, ενώ πριν τον χτυπήσουν του έβγαλαν και το κράνος», δήλωσε στο Open o κ. Μπαλάσκας για τον συνάδελφό του που νοσηλεύεται στο 401 Νοσοκομείο μετά την επίθεση στη Νέα Σμύρνη.

«Υπήρχε ένα ειρηνικό κομμάτι στην διαδήλωση. Ένα κομμάτι όμως δεν ήταν ειρηνικό. Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι μόνο αυτός που κάνει την αρπαγή του συναδέλφου, αλλά και οι άλλοι που συνωστίζονται για το ποιος θα περάσει πρώτος να τον κλωτσήσει. Πρέπει να σας πω ότι στο σημείο βρήκαμε πέτρες, σιδερολοστούς και ξύλα με αίμα πάνω τους και τρίχες από το κεφάλι του συναδέλφου. Ήταν δολοφονική επίθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να αναγνωριστούν τους δράστες της επίθεσης.

«Αυτό που προέχει είναι να ηρεμήσουμε όλοι. Ήδη η υπηρεσία είναι στο στάδιο που επεξεργάζεται το βίντεο για να προχωρήσει στις αναγνωρίσεις, για να πάει το θέμα στην δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι υπαίτιοι και βασικά ο πρώτος υπαίτιος που έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι θα βρεθεί και θα πληρώσει στην δικαιοσύνη», κατέληξε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Λύνει τη σιωπή της - Η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή