Κορονοϊός: Μπαρ στην Εύβοια λειτουργούσε κανονικά – «Ντου» της ΕΛΑΣ και «τσουχτερό» πρόστιμο

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ένα καφέ-μπαρ στην περιοχή του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου στην Εύβοια λειτουργούσε κανονικά παρά τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς με την αστυνομία να κάνει επιτόπιο έλεγχο και να επιβάλει βαρύ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη και θαμώνες.

Κορονοϊός: Μπαρ στην Εύβοια λειτουργούσε κανονικά – «Ντου» της ΕΛΑΣ και «τσουχτερό» πρόστιμο
1'

Τα κορονοπάρτι έχουν αρχίσει να διεξάγονται πλέον σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος, με τους συμμετέχοντες αλλά και τους διοργανωτές να αναζητούν διαρκώς τρόπους να παρακάμψουν τα μέτρα και να ξεφύγουν από τις αρχές. Κάπως έτσι λειτουργούσε κι ένας ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ στην Εύβοια, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό διοργάνωνε τέτοιες βραδιές, με μουσική, ποτά και θαμώνες να ενεργούν σαν να μην υπάρχει… κορονοϊός.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα evima.gr, το βράδυ του Σαββάτου (24.04) έγινε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου, με την ΕΛ.ΑΣ. να κάνει επιτόπια έρευνα και να διαπιστώνει πως πράγματι το μπαρ λειτουργούσε κανονικά. Τα πρόστιμα που έπεσαν ήταν «τσουχτερά», με τον ιδιοκτήτη να πληρώνει 8.000 ευρώ και όσους βρέθηκαν μέσα στο κατάστημα σαν θαμώνες να δέχονται πρόστιμο ύψους 300 ευρώ ο καθένας…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.400 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - Στους 816 οι διασωληνωμένοι, 57 θάνατοι σε ένα 24ωρο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή