Η διασκέδαση στα χρόνια του κορονοϊού: Ο DJ George Tsokas μιλά για τη μουσική στην Covid εποχή

Πέρασαν περισσότεροι από 6 μήνες από την στιγμή που οι Έλληνες δείπνησαν, διασκέδασαν, ήπιαν τον καφέ τους σε κάποιο μαγαζί. Αύριο με αφορμή το άνοιγμα της εστίασης χωρίς μουσική, το Newsbomb.gr συνομίλησε με τον Dj George Tsoka για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα το επάγγελμα του.

Η διασκέδαση στα χρόνια του κορονοϊού: Ο DJ George Tsokas μιλά για τη μουσική στην Covid εποχή
3'

Ο George Tsokas είναι επαγγελματίας και καταξιωμένος DJ και παραγωγός που ειδικεύεται στην περιστροφή πολλών ειδών μουσικής. «Η μουσική ήταν πάντα το πάθος μου», λέει ο Γιώργος στο Newsbomb.gr, ένας πάθος όμως που από το Νοέμβριο δεν το έχει εξασκήσει.

«Η ικανοποίηση του πλήθους μου δίνει τη δύναμη και την έμπνευση να προχωρήσω και να βελτιωθώ. Όμως το τελευταίο καιρό με τον κορονοϊό δεν τα έχω καταφέρει», προσθέτει.

«Ήταν μεγάλο πλήγμα για όλους μας. Ειδικά στο κομμάτι της μουσικής που συνδέεται άμεσα με την εστίαση. Στην αρχή με μούδιασε, προσπάθησα, ωστόσο να προσαρμοστώ, και ανακάλυψα ότι πίσω από όλη αυτή τη διαδικασία κατάφερα να γίνω καλύτερος, να ψάξω νέες ιδέες και να ανακαλύψω νέες εμπειρίες. Θεωρώ ότι με έκανε πιο αποδοτικό. Όμως για όλα υπάρχουν όρια, και τα όρια πια στενεύσαν για όλους. Ήρθε η ώρα για την επιστροφή στην κανονικότητα», τονίζει ο Γιώργος Τσόκας.

Αναφορικά με το άνοιγμα της εστίασης χωρίς μουσική, λέει πως, «ήταν μία απόφαση που με στεναχώρησε ιδιαιτέρως. Σίγουρα θα μπορούσε να υπάρχει ένας περιορισμός στην ένταση της μουσικής, ώστε να μπορούμε τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοι μου να μπορούν να εργαστούν και να μην χάσουν μεροκάματα. Αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση των ειδικών, αυτοί ξέρουν καλύτερα, εύχομαι ότι το μέτρο αυτό θα είναι απλά παροδικό».

Μετά τον κορονοϊό, ο Γιώργος τονίζει στο Newsbomb.gr, ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και στον τομέα της μουσικής. «Αυτό που πιστεύω ότι θα αλλάξει κατά βάση θα είναι ο τρόπος διασκέδασης. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα θέλει περισσότερο να περνάει καλά και η διασκέδασή του θα γίνει πιο ουσιαστική και πιο στοχευμένη ίσως. Αρά νομίζω ότι ο κόσμος θα γίνει περισσότερο ανταποδοτικός προς την μουσική. Βέβαια αυτό είναι μια άποψη αυτήν την στιγμή που μιλάμε, διότι τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα και πάντα θα υπάρχει μια δόση προσαρμογής σε αυτές τις αλλαγές», προσθέτει.

Σε ερώτηση μας πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή του με την μουσική, ο Γιώργος απαντά «Ξεκίνησε ως χόμπι, κατέληξε και έως επάγγελμα. Αλλά πάντα θα είναι χόμπι για μένα, το ότι κατέληξε και έως επάγγελμα ήταν καθαρά θέμα επιλογής. Αλώστε αν αγαπάς αυτό που κάνεις επάγγελμα πρώτα ως χόμπι είναι ο καλύτερος συνδυασμός που σίγουρα θα καταλήξει σε επιτυχία».

Ο DJ Γιώργος Τσόκας, έχει δημιουργήσει επιτυχώς Remixes για γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως το "MELISSES - Μισή Καρδιά (George Tsokas)", "" Γιώργος Παπαδόπουλος - Αγάπη Μου (remix George Tsokas) - Επίσημη ηχητική κυκλοφορία " '' '' Dim Rhode Ft Δημήτρης Γιώτης - To Magazi [George Tsokas Remix] '', '' Άγγελος Ανδρεάτος - Θα Eίμαι Δίπλα Σου | Remix από τον George Tsokas (Official Audio Video HQ) '', '' George Tsokas feat. Giannis Mpekas - επιπλέον θα σκέφτεσαι εμένα 2017 Remake '', '' George Tsokas feat. Ιορδάνης Αγαπητός - Το θέμα είναι ψυχολογικό Remix - Επίσημη κυκλοφορία βίντεο ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή