Κορονοϊός - Νικολαΐδης: «Φέρτε μου τέσσερα εμβόλια να κάνω»

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις:  Η περιπέτειά του με τον κορoνοϊό και η πνευμονία που έστειλε στο νοσοκομείο, τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη.

Σταύρος Νικολαΐδης
1'

Για πρώτη φορά μίλησε, ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό. Σύμφωνα με όσα ανέφερε χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς μετά από 11 ημέρες συνεχόμενου υψηλού πυρετού, άρχισε, όπως ο ίδιος είπε να πέφτει επικίνδυνα το οξυγόνο του.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου αποκάλυψε πως αν καθυστερούσε μια ημέρα ακόμη να μπει στο νοσοκομείο η ζημιά στα πνευμόνια του θα ήταν διπλάσια.

«Ξεκίνησε χαλαρά, ήμασταν σε καραντίνα από την Μ. Εβδομάδα. Το πέρασε ήρεμα η γυναίκα μου, μετά ο γιος μου και έπειτα επειδή μοιραία τον είχα πάνω μου, γιατί η Γιώτα ήταν σε απομόνωση και από τον Θάνο, ήρθε σε εμένα. Μετά από 10 μέρες άρχισε να πέφτει επικίνδυνα το οξυγόνο μου. Η γυναίκα μου με πήρε από το αυτί σχεδόν και με πήγε στο νοσοκομείο γιατί δεν το δεχόμουν και μου είπαν οι γιατροί πως μια ημέρα αργότερα αν ερχόμουν η ζημία θα ήταν διπλάσια στα πνευμόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποίος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ψευτογιατρός: «Καταπέλτης» η πρόταση της εισαγγελέως - Φρίκη από τις νέες αποκαλύψεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή