Τραγωδία στα Γιάννενα - Νεκρός 30χρονος οδηγός μηχανής σε φρικτό τροχαίο

Υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου δυστυχώς κατέληξε λίγες ώρες μετά.

Τραγωδία στα Γιάννενα - Νεκρός 30χρονος οδηγός μηχανής σε φρικτό τροχαίο
1'

Ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (04-06-2021) επί της περιφερειακής οδού στα Γιάννενα, όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας ενώ ο 30χρονος δικυκλιστής διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου δυστυχώς κατέληξε λίγες ώρες μετά.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και τη σύζυγό του με την οποία είχε παντρευτεί πριν από ένα περίπου χρόνο.

Σύμφωνα με το epirus-tv, ο οδηγός του οχήματος διακομίσθηκε και εκείνος στο νοσοκομείο Χατζηκώστα και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη για ληστεία «καρμπόν» σε συνάδελφο του πιλότου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή