Σπύρος Φωκάς: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό - Έκκληση για βοήθεια από την οικογένειά του

Στο νοσοκομείο βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ο αγαπημένος ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε

Σπύρος Φωκάς (8/8)
Έκκληση για βοήθεια από την σύζυγο του σπουδαίου ηθοποιού
Youtube/Screenshot
1'

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα νοσηλείας, μεταφέρθηκε εν τέλει στο σπίτι του στο Καλαμάκι Κορινθίας, αλλά είναι σε άσχημη κατάσταση, όπως γνωστοποίησε η Νανά Παλαιτσάκη με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, είναι μεγάλη η ανάγκη για ένα ειδικό κρεβάτι συγκεκριμένων προδιαγραφών και έναν άνθρωπο να βοηθήσει τη γυναίκα του, που στέκεται βράχος στο πλευρό του.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη για τον Σπύρο Φωκά:

«Ένας από τους μεγαλύτερους Χολυγουντιανούς ηθοποιούς, ο Έλληνας Σπύρος Φωκάς, χρειάζεται την βοήθειά μας. Σας μεταφέρω έκκληση της συζύγου του Λίλιαν, αλλά και του προσωπικού τους φίλου Θοδωρή Σεργιαδη. Η Λίλιαν με πολλή αξιοπρέπεια έχει ζητήσει βοήθεια από φορείς.. Χωρίς αποτέλεσμα. Ο Σπύρος χρειάζεται άμεσα ένα ειδικό κρεβάτι και έναν άνθρωπο που θα βοηθήσει την Λίλιαν για ν αντιμετωπίσουν τις πολύ άμεσες ανάγκες του Σπύρου. Ζουν στο Καλαμάκι Κορινθίας… Επειδή η μόνη σταθερή αξία που έχει μείνει είναι η αλληλεγγύη, πιστεύω ότι θα βρεθεί ιδιώτης η εταιρεία που θα στηρίξει», σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο φονικό στην Κρήτη - Σκότωσε 47χρονη και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα