Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τρίτη (07/09)

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (07/09)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
2'

Οι ανατιμήσεις που επιβαρύνουν το καλάθι της νοικοκυράς και το «ηλεκτροσόκ» που αναμένεται στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και οι σκέψεις που γίνονται στην κυβέρνηση για την στήριξη των πολιτών μπροστά σε αυτό το «κύμα» κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και σήμερα Τρίτη (07/09).

Στα πρωτοσέλιδα και το παρασκήνιο πίσω από την επιλογή του Χρήστου Στυλιανίδη για τη θέση του νέου υπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης όπως αυτή ανακοινώθηκε χθες, Δευτέρα, από την κυβέρνηση.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και στην πρώτη πράξη του αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη καθώς η σορός του συνεχίζει και σήμερα να εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα παρά τις παλινωδίες με το γραφείο τελετών που θα αναλάβει τα της κηδείας του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για την έναρξη της διαδικασίας χορήγησης τρίτης δόσης εμβολίου κατά του κορονοϊού σε ευπαθείς ομάδες με την πλατφόρμα να ανοίγει στις 14 Σεπτεμβρίου σε συνδυασμό με την αγωνία που υπάρχει για την αύξηση των κρουσμάτων στους εφήβους.

Στις πρώτες σελίδες και τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην εφ’ όλης συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ τόσο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την κριτική που της άσκησε όσο και για την αποκάλυψη ότι εμβολιάστηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Στα πρωτοσέλιδα και η είδηση του θανάτου του Ζαν Πολ Μπελμοντό, του μεγάλου Γάλλου ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 88 ετών.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (07/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ακρίβεια: Ποιος θα βάλει φρένο; Από τρόφιμα, ρεύμα, καύσιμα μέχρι ηλεκτρικές συσκευές και αυτοκίνητα

Αυτοκτονία στη Ραφήνα: Ο ταλαντούχος ζωγράφος που έγινε μητροκτόνος και αυτόχειρας

Ένοπλες Δυνάμεις: «Μολών Λαβέ» στον Ερντογάν - Έτσι απαντούν στα περί αποστρατικοποίησης νησιών

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή