Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαρισμένη η Ιωάννα - Το Newsbomb.gr μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου

Υπόθεση βιτριόλι: Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στην πολύκροτη δίκη – Τα μπράβο έξω από το δικαστήριο, η απαίτηση για Δικαιοσύνη και τα πρώτα λεπτά μέσα στην αίθουσα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαρισμένη η Ιωάννα - Το Newsbomb.gr μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου
2'

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίσσονται στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου ξεκινά σήμερα η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της επίθεση με βιτριόλι κατά της νεαρής Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στα Δικαστήρια και από νωρίς το πρωί σας ενημερώνει με αναλυτικά ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες για την εξέλιξη της υπόθεσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέσα από την αίθουσα του Δικαστηρίου, η δίκη έχει καθυστερήσει να ξεκινήσει, με την Ιωάννα να έχει πάρει θέση και να συνομιλεί με τους δικηγόρους της.

Η άτυχη Ιωάννα έφτασε στο Εφετείο λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, φορώντας την ειδική μάσκα στο πρόσωπό της. Εμφανώς σοκαρισμένη και υποβασταζόμενη από τους δύο δικηγόρους της, Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή, η νεαρή κοπέλα κοίταξε στα μάτια τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που είχαν κατακλείσει τον προαύλιο χώρο των Δικαστηρίων.

Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί της είχαν πει πως δεν θα είναι καλό για την κατάστασή της να δώσει το «παρών» στη δίκη, η Ιωάννα με περίσσιο θάρρος ετοιμάστηκε, έβαλε την ειδική μάσκα και έφτασε το πρωί της Τετάρτης, 15 Σεπτεμβρίου 2021, ενώπιον των δικαστών. Ο κόσμος που βρισκόταν στην Ευελπίδων την υποδέχτηκε με χειροκροτήματα, για το θάρρος και τη δύναμή της να δίξει στο πανελλήνιο το κακό που της προκάλεσε εκείνη η γυναίκα που είχε πάθει εμμονή μαζί της και ήθελε να τη σκοτώσει.

Χωρίς να φοβάται, χωρίς να ντρέπεται! Το μόνο που ζητά είναι την παραδειγματική τιμωρία της γυναίκας που της κατέστρεψε τη ζωή.

Παρά το σοκ από την «περικύκλωση» των δημοσιογράφων και των φωτογράφων η Ιωάννα μπήκε στην αίθουσα και αναμένει καρτερικά την έναρξη της διαδικασίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για την υποβολή τους

GNTM 4: Η 19χρονη που «τρέλανε» τους κριτές (video)

Ελένη Μενεγάκη: Αιφνιδίασε τους πάντες-«Μην τρομοκρατείστε! Έχω ψυχολογικά, αν δεν είμαι ελεύθερη»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή