Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Μαρτυρία για το μακιγιάζ στην κηδεία της Τζωρτζίνας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Γιατί ένα παιδάκι να ήταν βαμμένο;», ανέφερε άτομο από το οικείο περιβάλλον.

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Μαρτυρία για μώλωπες που καλύφθηκαν με μέικαπ στην κηδεία της Τζωρτζίνας
Αντιδράσεις έχουν σημειωθεί μετά τη χθεσινή τοποθέτηση του Θανάση Κατερινόπουλου.
Glomex
1'

Ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, υποστήριξε την Πέμπτη πως κάποιοι έδωσαν εντολή στο γραφείο τελετών να κάνει προσεκτικό μακιγιάζ σε ένα από τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, ώστε να μην φαίνονται τα σημάδια που υπήρχαν. Είπε μάλιστα, πως το συγκεκριμένο άτομο έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχο και περνούσε για να ρωτήσει, αν αυτά τα σημάδια θα μπορούσαν να καλυφθούν. Κάλεσε όσους γνωρίζουν να πάνε στο Ανθρωποκτονιών ή σε διαφορετική περίπτωση να πάνε οι αστυνομικοί σε εκείνους.

Ένα 24ωρο μετά έρχεται η πρώτη αντίδραση από το οικογενειακό περιβάλλον. Από ένα άτομο που παραβρέθηκε στην κηδεία και όπως λέει στον ΑΝΤ1 το μακιγιάζ είχε προκαλέσει αίσθηση εκείνη τη μέρα.

«Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσορο, ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικαπ. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασαν το παιδί για να το αποχαιρετήσω είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα. Δεν έδωσα τότε μεγάλη σημασία, όμως τώρα με όλα όσα ακούγονται, όλοι εδώ στην Πάτρα το συζητάμε. Γιατί ένα παιδάκι να ήταν βαμμένο;», ανέφερε το άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για μώλωπες που καλύφθηκαν στην κηδεία

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Tι απαντά η μητέρα για τις εκδορές στο πρόσωπο της Μαλένας (vids)

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Το τριπλό μνημόσυνο με τις 7 κάμερες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα