Πάτρα: Συγγενής της Ρούλας Πισπιρίγκου επιτέθηκε σε δημοσιογράφο - «Με απείλησε η μητέρα της»

Πάτρα: Δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι συγγενή της Ρούλας Πισπιρίγκου την χτύπησε με μπουνιά στην κοιλιά

Πάτρα σπίτι Ρούλας Πισπιρίγκου
Πάτρα: Δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι συγγενή της Ρούλας Πισπιρίγκου την χτύπησε με μπουνιά στην κοιλιά
2'

Στην καταγγελία ότι δέχθηκε επίθεση από συγγενή της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα η οποία συνελήφθη για τη δολοφονία του ίδιου της του παιδιού, προχώρησε η δημοσιογράφος του MEGA, Ελένη Ασημακοπούλου.

Όπως κατήγγειλε η δημοσιογράφος το περιστατικό συνέβη έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα και ενώ είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να εκφράσει τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από την ίδια της τη μητέρα.

Κάποια στιγμή η δημοσιογράφος μέσα στο πλήθος αντιλήφθηκε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία φορούσε κουκούλα για να μην την αντιληφθούν, και την πλησίασε για να της ζητήσει μια δήλωση. Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο σύντροφος της μητέρας της Ρούλας, με το ένα του χέρι έσπρωξε τη δημοσιογράφο και με το άλλο της έριξε μπουνιά στην κοιλιακή χώρα.

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω την όλη κατάσταση.. Και πόσο μάλλον όταν ένας άνδρας γεροδεμένος, απλώνει χέρι σε μια απροστάτευτη γυναίκα. Όταν μου έριξε τη μπουνιά, διπλώθηκα στα δυο από τους πόνους» είπε η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου.

Η ίδια υποστήριξε, μάλιστα, ότι δέχτηκε και απειλές από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου με τη φράση «εσύ ξέρεις τι έχεις να πάθεις;».

Οργή λαού στην Πάτρα

Από το απόγευμα της Τετάρτης (30/3), όταν και έγινε γνωστό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, έξω από το σπίτι όπου διέμενε η ίδια και η οικογένειά της στην Πάτρα άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος.

Όσο περνούσε η ώρα, στο σπίτι όπου διαμένει η οικογένεια της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο κόσμος γινόταν ολοένα και περισσότερος ενώ όταν επισημοποιήθηκε η κατηγορία υπήρξαν οργισμένες αντιδράσεις.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 400 άνθρωποι, οι οποίοι φώναξαν οργισμένα συνθήματα. «Παραδώστε τη στον λαό», φώναζαν κάποιοι από το οργισμένο πλήθος ενώ άλλοι απαιτούσαν «κρεμάστε τη». Ενδεικτικό είναι πως στα παράθυρα του σπιτιού έγραψαν τη λέξη «θάνατος» με σπρέι κάποιοι από τους παραβρισκόμενους…

Δείτε τι μετέδωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δρίζος που βρίσκεται στην Πάτρα για το Newsbomb.gr

Όταν, μάλιστα, νωρίτερα την Τετάρτη η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μπήκε στο σπίτι της κόρης της δέχθηκε τις έντονες αποδοκιμασίες από τους συγκεντρωμένους.

Διαβάστε επίσης:

Αναβρασμός στην Πάτρα: Μανιασμένο πλήθος περικύκλωσε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αποστολή Newsbomb.gr στην Πάτρα: Οργή λαού έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή