Συνελήφθη Βούλγαρος διακινητής και 7 λαθρομετανάστες στη Φθιώτιδα

Στη φυλακή θα οδηγηθούν ένας 26χρονος Βούλγαρος διακινητής, ο οποίος προωθούσε 7 παράνομους μετανάστες (δύο υπηκόους Αφγανιστάν και πέντε υπηκόους Συρίας, εκ των οποίων δύο γυναίκες) ηλικίας από 18 έως 26 ετών, στο εσωτερικό της Χώρας.

Συνελήφθη Βούλγαρος διακινητής και 7 λαθρομετανάστες στη Φθιώτιδα
1'

Η σύλληψη σημειώθηκε χθες το πρωί στην Τραγάνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας , εντόπισαν και ακινητοποίησαν στα διόδια της Τραγάνας και συγκεκριμένα στην 131η χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Λαμίας- Αθηνών (ρεύμα προς Αθήνα), ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος διακινητής, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι εντός του οχήματος επέβαιναν επιπλέον επτά αλλοδαποί οι οποίοι στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, προέκυψε ότι ο 26χρονος Βούλγαρος είχε αναλάβει τη διακίνηση των επτά παράνομων μεταναστών, από το Σουφλί Έβρου με προορισμό την Αθήνα Αττικής έναντι του 200 ευρώ που θα λάμβανε για τον καθένα.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα του 26χρονου, ως μέσο διακίνησης λαθρομεταναστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή