Κρήτη: Είχαν «ρημάξει» τα ξενοδοχεία σε Μάλια και Χερσόνησο

Ξενοδοχεία σε Μάλια και Χερσόνησο είχαν βάλει το …μάτι, δύο αλβανοί διαρρήκτες που διαμένουν στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κρήτη: Είχαν «ρημάξει» τα ξενοδοχεία σε Μάλια και Χερσόνησο
2'

Οι δύο 42χρονοι, στοχοποιούσαν δωμάτια ξενοδοχείων που έμενα τουρίστες και όταν αυτοί έφευγαν, έμπαιναν και τα ξάφριζαν. Ωστόσο, ο ένας εκ των δύο συνελήφθη στα πράσα, την ώρα που που προσπαθούσε να μπει σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Άντρες του Α.Τ. Χερσονήσου με τη συνδρομή των ΤΑΕ Ηρακλείου, βρήκαν ένα σακίδιο που περιείχε ηλεκτρονικές συσκευές και δεν μπορούσε να τις δικαιολογήσει.

Από την προανάκριση αποδείχτηκε πως ο συλληφθείς είχε έντονη δράση κατά το παρελθόν:

Την 18-05-2012 το βράδυ, εισήλθαν σε δωμάτιο ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σταλίδας του Δήμου Χερσονήσου και αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας οκτακοσίων (800) ευρώ.

Την 18-05-2012 το βράδυ, εισήλθαν σε δωμάτιο ξενοδοχειακού συγκροτήματος που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σταλίδας του Δήμου Χερσονήσου και αφαίρεσαν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή χρηματικής αξίας διακοσίων (200) ευρώ.

• Το βράδυ της 15/16-05-2012, εισήλθαν σε δωμάτιο συγκροτήματος ενοικιαζόμενων δωματίων που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαλίων του Δήμου Χερσονήσου και αφαίρεσαν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ.

• Το βράδυ της 09/10-05-2012, εισήλθαν σε δωμάτιο συγκροτήματος ενοικιαζόμενων δωματίων που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαλίων του Δήμου Χερσονήσου και αφαίρεσαν μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ένα φορητό υπολογιστή συνολικής χρηματικής αξίας εννιακοσίων (900) ευρώ και το χρηματικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ.

• Την 26-04-2012 τα ξημερώματα, εισήλθαν σε δωμάτιο συγκροτήματος ενοικιαζόμενων δωματίων που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαλίων του Δήμου Χερσονήσου και αφαίρεσαν ένα (1) φορητό υπολογιστή, μια (1) ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, μια (1) συσκευή αναπαραγωγής ήχου, έναν (1) φορητό σκληρό δίσκο και ένα (1) γυναικείο ρολόι χειρός, συνολικής αξίας οκτακοσίων (800) ευρώ.

Ακόμα στο διαμέρισμά του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, όπως και μικροποσό το οποίο είχε κλαπεί. Τα κλαπέντα αντικείμενα επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ αναζητείται ο συνεργός του 42χρονου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή