Κίνηση: Χάος στους δρόμους - Στο «κόκκινο» Κηφισός και κέντρο Αθήνας

Κίνηση: Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν και σήμερα, παρασκευή οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας.

Κίνηση: Χάος στους δρόμους - Στο «κόκκινο» Κηφισός και κέντρο Αθήνας
1'

Οπλισμένοι με γερά νεύρα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής το απόγευμα της Παρασκευής.

Τεράστια παραμένει η ταλαιπωρία με την κίνηση στους δρόμους της Αττικής που ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/12) και συνεχίζεται έως και μετά τις 17:00 το απόγευμα με τα σημαντικότερα προβλήματα για τους οδηγούς να εντοπίζονται στην Αττική Οδό.

Νωρίτερα μάλιστα σημειώθηκε καραμπόλα 4 οχημάτων στο ύψος του κόμβου Κύμης στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στον Κηφισό αλλά και στο κέντρο της Αθήνας

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 17:00 καταγράφονταν καθυστερήσεις άνω των 30' τον κόβμο Κάντζας μέχρι τον Κόμβο Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Την κατάσταση που ήταν ήδη δύσκολη επιδείνωσε η καραμπόλα των τεσάρων οχημάτων που σημειώθηκε περίπου στις 13:30 στο ύψος του κόμβου Κύμης στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Στους υπόλοιπους δρόμους του Λεκανοπεδίου, μεγάλο είναι το μποτιλιάρισμα στην άνοδο και την κάθοδο του Κηφισού, κατά τμήματα και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας και της Μεσογείων αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Στην κάθοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινούσε στη Λυκόβρυση και συνεχιζόταν μέχρι το Αιγάλεω ενώ στην άνοδο η κατάσταση είναι πιο δύσκολη με το μποτιλιάρισμα να ξεκινά από το ύψος της παραλιακής μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σχετικές ειδήσεις

Κίνηση τώρα: Χάος στον Κηφισό, απελπισία στην Αττική Οδό

Χριστούγεννα 2022: Άρχισε η έξοδος των εκδρομέων

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή