Τέμπη: Συγκινεί γιατρός του Νοσοκομείου Λάρισας - Ήθελα να ανοίξω τα φτερά μου να τους αγκαλιάσω

Τέμπη: Γιατρός του νοσοκομείου Λάρισας συγκινεί περιγράφοντας τις στιγμές της υποδοχής των συγγενών των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας
EUROKINISSI
1'

Ανατριχιαστικά είναι όσα περιγράφει ο Κώστας Λαχανάς, γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, για τις δραματικές στιγμές και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο κ. Λαχανάς, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στο νοσοκομείο μίλησε στο MEGA για τον πολύ δύσκολο ρόλο που ανέλαβε, αυτόν της υποδοχής των συγγενών της μοιραίας αμαξοστοιχίας που κατέκλυσαν το νοσοκομείο ζητώντας απαντήσεις για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.

«Ήμουν εδώ από την πρώτη στιγμή αλλά ανέλαβα κατόπιν εντολής το πρωί της επόμενης ημέρας τη φροντίδα και την υποδοχή των συγγενών και των γονέων. Τι να σας πω... Με τον διοικητή μου, τον διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας προσπαθήσαμε πρώτα να κάνουμε μία λίστα με όλους τους νοσηλευόμενους και έπειτα μία λίστα με όλους τους αγνοούμενους», ανέφερε ο γιατρός.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως αγάπησα όλους αυτούς τους ανθρώπους, όλους τους συγγενείς, όλους τους γονείς. Βρίσκομαι ακόμα εδώ και συμπαραστέκομαι, γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον πόνο τους αλλά τους συμμερίζομαι. Ήθελα να γίνω ο επίγειος άγγελός τους, να ανοίξω τα φτερά μου και να τους αγκαλιάσω», είπε στο MEGA ο κ. Λαχανάς συγκινώντας με τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Τα πρόσωπα της τραγωδίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει απαντήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη

Τέμπη: Οι μυστηριώδεις φιάλες, η εμπορική αμαξοστοιχία και οι έρευνες