Τέμπη: Εκδίδεται στην Ελλάδα από την Τουρκία ο πατέρας του νεκρού παιδιού

Ο πατέρας του 28χρονου μηχανοδηγού, Νίκου Ναλμπάντη, που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, έπειτα από παρέμβαση του Τάκη Θεοδωρικάκου, θα εκδοθεί στην Ελλάδα και θα εκτίσει την ποινή του στη χώρα μας. 
Ο Νίκος Ναλμπάντης έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη
3'

Εκδίδεται από την Τουρκία στην Ελλάδα ο πατέρας του παιδιού, που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη. Την είδηση επιβεβαίωσε στο Newsbomb.gr ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος είχε έρθει σε επικοινωνία με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Ο πατέρας του 28χρονου μηχανοδηγού, Νίκου Ναλμπάντη, έπειτα από παρέμβαση του Τάκη Θεοδωρικάκου, θα εκδοθεί στην Ελλάδα και θα εκτίσει στη χώρα μας την ποινή του. Κι αυτό γιατί ο ίδιος επικοινώνησε προσωπικά από την πρώτη στιγμή με τον Σοϊλού για το θέμα. Ο Σοϊλού τόνισε στον Έλληνα υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημά του, αφού η Τουρκία έστειλε τα συλληπητήριά της στη χώρα μας για την τραγωδία στα Τέμπη, κάτι που είχε κάνει και η Ελλάδα μετά τον φονικό σεισμό στη γείτονα.

Ο Νίκος Ναλμπάντης ήταν μηχανοδηγός και βρισκόταν ως επιβάτης στην μοιραία αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Την είδηση του θανάτου του 28χρονου έκανε γνωστή η σύντροφος του Νίκου Ναλμπάντη με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Η νεαρή γυναίκα είπε το τελευταίο αντίο στον επί χρόνια σύντροφό της με μία κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με την ακόλουθη λεζάντα: «Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω..».

Ο κουμπάρος του Νίκου Ναλμπάντη, του μηχανοδηγού που έχασε τη ζωή στην τραγωδία στα Τέμπη, είχε μιλήσει στο MEGA για τον χαρακτήρα του άτυχου άνδρα αλλά και για τον πατέρα του, που βρίσκεται σε φυλακή της Τουρκίας.

«Η μητέρα του είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά, ο πατέρας του που μιλήσαμε είναι χάλια, περιμένει τι θα γίνει, το αν θα έρθει, αν θα του επιτρέψουμε να έρθει, αν θα του δώσουν μία άδεια για να μπορέσει να έρθει να κηδέψει το παιδί του όπως πρέπει. Έγινε γνωστό από τα Μ.Μ.Ε και από τους βουλευτές της περιοχής μας, της Φλώρινας και της Πέλλας στο υπουργείο Εξωτερικών και έχουμε μία ενημέρωση ότι όλα έχουν γίνει και περιμένουμε την απάντηση», είπε αρχικά.

«Το είδε στις ειδήσεις, ήξερε πως ο Νίκος ήταν σε αυτό το τρένο και από τότε, δεν ξέρω πότε μίλησε τελευταία, λογικά όταν ήταν στην Αθήνα μίλησαν τελευταία φορά. Πριν ξεκινήσει δηλαδή. Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, χαρούμενο, που ήθελε τους φίλους του πάντα, να τους βολέψει σε δουλειές ήταν ένα παιδί που δεν φοβόταν για τίποτα.

Ήταν με μία κοπέλα εδώ και κάποια χρόνια, όλα πήγαιναν πολύ καλά και είχαν πρόγραμμα να παντρευτούν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο. Λίγοι άνθρωποί έχουν δει τον Νίκο με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς να χαμογελάει».

Ο κουμπάρος του αναφέρει πως οι ζωές χάθηκαν και τα σπίτια έκλεισαν, ενώ κάποια σπίτια έκλεισαν πριν καν ανοίξουν. «Όλα νέα παιδιά. Από εκεί και πέρα, τις ευθύνες, δικαιοσύνη έχουμε, να πληρώσουν όλοι, αυτοί που φταίνε φυσικά. Και μιλάω για αποζημιώσεις και τέτοια, μιλάω ότι πρέπει να πληρώσουν».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Αποσωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση ο 22χρονος εγκαυματίας

Τέμπη: Εκδίδεται στην Ελλάδα από την Τουρκία ο πατέρας του νεκρού παιδιού

Τέμπη: Στην ανακρίτρια Λάρισας καταθέτουν εν ενεργεία και συνταξιούχοι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ

Σχετικές ειδήσεις