Σπύρος Μπιμπίλας: Γιατί η Χρονοπούλου κατήγγειλε το όνομα του Γεωργούλη τέσσερις μήνες μετά;

Σπύρος Μπιμπίλας: Το σχόλιο του προέδρου του ΣΕΗ σχετικά με την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 
Σπύρος Μπιμπίλας: Γιατί η Χρονοπούλου κατήγγειλε το όνομα του Γεωργούλη τέσσερις μήνες μετά;
EUROKINISSI
3'

Την αντίδραση του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook ο γνωστός σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, Λευτέρης Πλασκοβίτης, σχετικά με το θέμα των ημερών, για τις καταγγελίες της δικηγόρου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ελένης Χρονοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό από τον ηθοποιό και πρώην Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Γεωργούλη.

Ο κ. Πλασκοβίτης, ο οποίος εκτός από καλλιτέχνης είναι και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έγραψε στον λογαριασμό του: «Όσο αθώος ή ένοχος ήταν ο Φιλιππίδης όταν μάθαμε την ΠΡΩΤΗ καταγγελία θύματος, άλλο τόσο αθώος ή ένοχος είναι κ ο Γεωργούλης! Καταδίκες ή αθωώσεις αλλά καρτ κ ανάλογα με το κομματικό μας συμφέρον, είναι προστυχιά, είναι αθλιότητα κ Χρυσαυγίτικη νοοτροπία κ συμπεριφορά!
Τέλος!
ΥΓ1 Υπήρξα κ γω πολύ ωραίος κ επιθυμητός νέος, αλλά όποτε μου έλεγε όχι κάποια γυναίκα, το χειρότερο που έκανα ήταν να λέω, «εσύ θα χάσεις» και μάλιστα με χαμόγελο.
ΥΓ2 Ο Γεωργούλης είναι μέλος του ΣΕΗ;»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε την ανάρτηση γράφοντας: «το ζήτημα Λευτέρη μου είναι γιατί τον έστειλε ο κόσμος στην Ευρωβουλή, για ποιο λόγο τον έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν είχε ασχοληθεί ποτέ ούτε με τον συνδικαλισμό, ο χρόνος που έγινε η καταγγελία, το γιατί δημοσιοποιήθηκε τώρα, το γιατί κατήγγειλε το όνομα του 4 μήνες μετά, αφού η ίδια είναι νομικός, γενικά όλη αυτή η ιστορία δεν μοιάζει καθόλου με των 2 καταδικασθέντων πρωτοδίκως, γιατί υπήρχαν γι’ αυτούς σωρεία σοβαρών καταγγελιών στο ΣΕΗ και την Εισαγγελία. Ο Γεωργούλης είναι μέλος του ΣΕΗ και του ΤΑΣΕΗ κι έχει βοηθήσει οικονομικά το ΤΑΣΕΗ με εκδηλώσεις που έκανε στα μαγαζιά που είχε τότε».

Το σχόλιο του προέδρου του ΣΕΗ προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από χρήστες του Facebook που μάλιστα έκαναν λόγο για «αντιμετώπιση των εγκλημάτων A la carte» ενώ κάποιοι είπαν πως ο Αλέξης Γεωργούλης θα έπρεπε να έχει «διαγραφεί προσωρινά μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Ο σκηνοθέτης απαντώντας στον κ. Μπιμπίλα έγραψε: «είναι άστοχα τα ερωτήματά σου» , ενώ πρόσθεσε, «δεν διάβασες την απάντηση της καταγγέλλουσας. Το αν έχει βοηθήσει ή όχι το ΤΑΣΕΗ δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κατηγορείται και δεν ξέρω γιατί τα βάζεις εδώ».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε νέο σχόλιο σημείωσε πως «Αν έρθει καταγγελία η καταδικασθεί από κάποιο δικαστήριο, τότε το ΣΕΗ βάσει καταστατικού θα κινηθεί. Προς το παρόν αναμονή. Στους άλλους που διεγράφησαν υπήρχαν εγγραφές καταγγελίες στο ΣΕΗ και φθάσαμε σε γενικές Συνελεύσεις για να διαγραφούν».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Γεωργούλης - Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του: «Ό,τι γίνει θα φανεί μετά τις εκλογές»

Αλέξης Γεωργούλης: Πάει στις Βρυξέλλες για συνάντηση με τους δικηγόρους του

Ελένη Χρονοπούλου: Η συνέντευξη με θέμα την κακοποίηση και η ανάρτηση για τη 12χρονη στα Σεπόλια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή