Θεσσαλονίκη: «Με χτύπησαν, πονάω» - Συγκλονίζει ο 16χρονος που έπεσε θύμα οπαδικής επίθεσης

«Τον είχαν βάλει κάτω και τον χτυπούσαν στα μούτρα», αναφέρει συγκλονισμένα αυτόπτης μάρτυρας στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: «Με χτύπησαν, πονάω» - Συγκλονίζει ο 16χρονος που έπεσε θύμα οπαδικής επίθεσης
2'

Συγκλονισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες της οπαδικής επίθεσης στο 16χρονο μαθητή στην Ευαγγελίστρια Θεσσαλονίκης.

«Ακούσαμε φασαρίες να γίνονται εδώ στη γωνία, πήγαμε να δούμε τι συμβαίνει. Βλέπουμε 3-4 νεαρά άτομα μαζεμένα, ένα παλληκάρι κάτω, τον κλωτσούσαν, τον χτυπούσαν στο πρόσωπο και το κεφάλι. Τους λέμε: τι κάνετε; Με το που μας άκουσαν, έφυγαν τρέχοντας, πήραν τη ζακέτα αθλητικής ομάδας της πόλης που φορούσε το παιδί. Έτρεξαν γείτονες και άλλα παιδιά να τους κυνηγήσουν, αλλά δεν τους πρόλαβαν», περιγράφει στο GRTimes αυτόπτης μάρτυρας.

»Τους είδαμε τους δράστες. Δεν αποτύπωσα πρόσωπα, κοιτούσαμε να γλιτώσουμε το παιδί, ήταν αιμόφυρτο… Είχε τις αισθήσεις του, αλλά ήταν αιμόφυρτος, πολύ άσχημα χτυπημένος στο κεφάλι… Μας είπε: 'Με χτύπησαν, πονάω'».

Όπως περιέγραψε, «οι αστυνομικοί ήρθαν αμέσως και το ασθενοφόρο, μία κοπέλα από φαρμακείο μαζί με τη σύζυγό μου, του έδωσαν τις Πρώτες Βοήθειες, καλέσαμε τους γονείς του. Δεν γνωρίζουμε κανέναν, ούτε το θύμα, ούτε τους δράστες».

«Τον είχαν βάλει κάτω και τον χτυπούσαν στα μούτρα»

Έντρομη είναι και μία ακόμα νεαρή κοπέλα με όσα περιγράφει για το επεισόδιο σε δημοσιογράφους «Βλέπουμε να έχουν βάλει ένα παιδί κάτω και να τον βαράνε στα μούτρα. Λέω, πάει του έχουν διαλύσει τη μύτη, σίγουρα. Όποιος πήγε να χωθεί, για να τον γλιτώσει, τον έδερναν και εκείνον. Ένα ακόμη νεαρό παιδί και μία γυναίκα που επιχείρησαν να τους απομακρύνουν, τους επιτέθηκαν κι αυτούς», λέει η νεαρή.

Τους κυνήγησαν μικροί και μεγάλοι στα στενά, μήπως και τους εντοπίσουν, αλλά μάταια.. », προσθέτει.

Το λυπηρό είναι πως, όπως αναφέρει η αυτόπτης, τέτοιου είδους περιστατικά δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνουν.

«Έχουν γίνει και άλλα περιστατικά, δυστυχώς δεν είναι το πρώτο. Άλλο ένα παιδί το σταμάτησαν την ώρα που επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά του. Ούτε μπλούζα με οπαδικά χαρακτηριστικά φορούσε, ούτε τίποτα. Σταμάτησε ένα ΙΧ, τον ρώτησαν από μέσα τί ομάδα είναι, εκείνος είπε δεν ασχολείται και ευτυχώς έφυγαν. Δεν τους νοιάζει βέβαια ποιος είσαι., Τους νοιάζει μόνο τι ομάδα είσαι».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή